Hogyan tartsam távol a macskákat a kertemből? Telikakilják, kihempergik a frissen kapált földet, magokat.
Figyelt kérdés
2020. aug. 30. 17:17
1/7 anonim válasza:
Egy saját macska a saját vadászterületéről elűzi a többit.
2/7 anonim válasza:
Utálják a vizes földet. Locsolj.
4/7 A kérdező kommentje:
Koszi a válaszokat
1 nem szeretnék macskát
2 locsolás megy és valóban addig elkerülik, de akkor meg a járdára kakál.
3 most nem, de kov. idényre felkészülnék.
2020. aug. 30. 19:36
5/7 anonim válasza:
Esetleg cicabiztos kerítés? Persze tudom, hogy szívás, hogy neked kell erre költened, mert a gazdi felelőssége lenne telken belül tartani a cicáját. De ez a forgós cucc, amit a kerítés tetejére lehet szerelni nem hangzik rosszul.
6/7 A kérdező kommentje:
Köszi, #5 erről nem hallottam. Rákeresek.
2020. aug. 31. 01:49
7/7 anonim válasza:
Nekem 2 bentim van, de bizony engem is idegesítenek az átjárós macskák. A saját kerítésemre költöttem annyit, hogy onnan ne jöjjenek át, de még 2 szomszéd kerítését kellene nekem megcsinálni, hogy ne arra menjek ki reggel, hogy valaki a paradicsomjaim közé szart vagy a hintaágyon fekszik.
Én lekerítettem a paradicsomokat villanypásztorral, a kertbe pedig vettem mozgásérzékelős spriccelőt, amivel a kutya is jól eljátszik. :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!