Hány macskád van? Kinti vagy benti? Ivartalanított? Van e benne chip?
Eddig nagyon érdekes az állás.
Akinek nincs chip benne az nem gondol arra, ha esetleg eltűnik nem kerül elő?
Ezt azért kérdezem, mert sajnos sok helyen láttok elveszett cicákat és a többség sajnos nem is kerül elő. Bentiek is vannak köztük. Pl olyan aki költözés közben szökik ki.
Láttom sok a felelősségteljes gazdi aki ivartalanit ennek örülök.
Aki fogamzásgátló tablettát használ annak az hogy válik be? Ugyanis hallottam olyant hogy úgy is vemhes lett a cica. Nem fél az esetleges mellékhatásoktól?
Milyen árban van?
Miért nem ivartalanit? Hiszen úgy könnyebb, hisz azt csak egyszer kell megcsinálni és végülis nem is olyan drága
3as vagyok.
"Akinek nincs chip benne az nem gondol arra, ha esetleg eltűnik nem kerül elő?"
Nem. Nem látom esélyét annak, hogy eltűnne. Ha valami természeti katasztrófa lenne, és lerombolódna a házam, elfutnának, akkor esetleg.
Ebben az esetben rögtön ellopnák őket, mert fajtatiszták. Nem szoktak dokinál chipet olvasni (legalábbis nem tapasztaltam) . Ki sem derülne hogy lopott macskák. Az is lehet hogy dokihoz se vinnék őket soha.
8:
Eddig bevált a tabletta (3 év alatt egyszer sem lett vemhes a macskám).
Állatorvosom javasolta, 1 doboz kb. 1500 forint és kb. fél évre elegendő.
Az állatorvosom egyáltalán nem javasolta a műtétet, mivel fájdalmas és megviseli a macska szervezetét. A saját cicájánál is tablettát használ az orvos, engem ez meggyőzött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!