Megéri fedett macska wc-re váltani? A cica fogja használni,vajon ès nem büdösödik benne jobban az alom?
Àltalàban lidl-s almot használunk, de hiába veszem ki belőle a pisis almot, valahogy ahogy ràkaparja a tiszta részeket, büdös lesz az egész alom.. :/ Mosva van, minimum heti 1x, de az egészet kidobni mèg olyankor, amikor az tiszta, sokszor sajnàlom. Elèg sokat ki szokott kaparni belőle, ezèrt gondoltam, hogy fedettre váltanèk, meg akkor a szagok is kevésbè jönnènek ki, de abban mèg jobban èrződnènek neki a szagok, amikor bemenne, nem? Mmint, nem akarom, hogy neki kellemetlen legyen.
Úgyhogy, most nem tudom, mit csináljak, rendeljek-e olyat, vagy milyen alomra kellene váltani...
Köszönöm, előre is!
Nem szeretik, nyitott teruleten szeretnek wc-zni, ahonnan belatnak mindent, hogy nincs veszely. (Oszton.)
Szamodra meg szarabb lesz takaritani, maceras mindig levenni a tetot es budosebb lesz, amikor leveszed.
Mi most Tigerino almot hasznalunk, jol sziv es nem budos.
A fedett vécéhez nem tudok esetedben hozzászólni, mert az enyémek nem mentek bele.
Nem voltak hozzászokva, így a szállító boksszal azonosították, azt pedig utálták, mindig birkózni kellett, hogy betegyük őket, mert az általában állatorvost jelentett.
Viszont a nyitottnak sem volt nálunk szaga, 3 macska mellett sem, mert ezt használtuk:
Garantáltan szagmentes, nem csak webshopban kapható.
Van kamillás változatban is, de totál felesleges és jóval drágább.
Próbáld ki!
Igen, igazad lehet, köszi..:/
Mondjuk olyat nèztem, aminél az ajtaját jobban ki lehet nyitni, így elvileg nem kell az egész tetejét levenni.
Utàna nézek annak az alomnak, köszi!
Az enyem 5 eves volt, amikor fedett macskawc-t kapott, siman raszokott. Annyi, hogy az ajtot nem tettem ra par honapig, mert attol felt, de utana azt is elfogadta.
Igazabol szagok tekinteteben nem tudom, hogy jobb-e a helyzet, mert nekunk a pisije soha nem budos egyaltalan, csak a kaki. Aldis almot hasznalunk.
En azert vettem csak macska wc-t, mert igy nem szorja ki az almot annyira, csak egy picike gyulik fel elotte, de az meg nem veszes. Elotte a felet is siman kikaparta a foldre, volt olyan 😂
5-os vagyok. Nem maceras amugy takaritani, mert ezek teljesen szetszedhetoek. Altalaban 3 reszbol allnak, van egy teto, van az alja meg az ajto. Konnyen, 1 mozdulattal teljesen szetszedheto, semmi extra.
Innentol kezdve meg kb olyan, mintha a sima almot takaritanal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!