Kullancsriasztó nem hat?
Ilyen nyakörvet és spot on-t tettem a cicámra, és mégis folyton van benne kullancs. Múltkor közvetlenül a nyakörv alatt szívott egy. Bőven a hatóidőn belül voltunk, a spot-ont a bőrére tettem, nem a szőrre, mégis szinte minden nap találok benne egyet és a hányinger kerülget tőlük. Kinti és benti cica, estére megy ki kicsit bóklászni, aztán vacsira már jön be és a házban alszik. Létezik, hogy ilyen rossz minőségű ez a kullancs riasztó? Esetleg tudtok ajánlani valamit, ami biztosan hat vagy tudjátok, hogy jó minőségű?
Nekem ugyan kutyam van, de az elejen nagyon sokat szivtunk mi is. Probaltam kulonfele cseppeket, nyakorveket, ami viszont vegul bevalt, az a Foresto nyakorve. Amiota ez van neki(12 ev), egy darab kullancs nem volt benne. Erdemes lehet neked is kiprobalni, van macskaknak is.
1-es, kipróbáltam a Foresto nyakörvet, kb 2 hete van rajta a cicán, és azóta egy darab kullancs nem volt benne. Ráadásul egy nyakörv 8 ezer forint és elég egy szezonra.
Köszönöm 5-ös, nagyon örülök, hogy írtál! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!