Nagyon legyengült a cicus mit ajánlotok?
Figyelt kérdés
Találtam 2 kiscicá akiket otthagyott az anyjuk , az egyik nagyon eleven , eszik rendesen , tud menni , nyávog és rendesen eszik a tej mellet. De a másik..:( nagyon kis gyenge .ilyen rángásai vannak , eszeget. De nem mozog semmit.Szinte csak fekszik..mit csináljak? tápszerrel is ettem őket(csak inekcióval tudom etetni) segítsetek meg akaorm menteni:)2010. okt. 7. 18:30
1/3 anonim válasza:
Melegítsd például melegvizes palackot rakjál a dobozukba a rongy alá,és ha lehet vidd orvoshoz
2/3 anonim válasza:
Az én macskám akkor gubbasztott, mikor beteg volt. Nem is nagyon evett. Elvittük orvoshoz, kiderült, hogy mindenféle bél bajai vannak (tyúkólból hoztuk). Kapott antibiotikumot, görcsoldót, meg hasonlókat, és szépen meggyógyult.
Van széklete? Ha nagyon pici, akkor meg kell maszírozni finoman a pocakját, hogy beinduljon.
3/3 A kérdező kommentje:
sajnos az eggyiket el kellet altatni az mondta az rovos h nem voltak kifejlődve a szervei..picin hagyta ott az anyukájuk.
a másik cicua szépen javul most..kkicsit ő is beteges de rá azt mondta az orvos h egészséges:) köszönöm a tanácsokat , igen van széklete neki
2010. okt. 9. 15:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!