Macskatej helyett adható a cicának laktózmentes tej?
Figyelt kérdés
Csak mert alig egy deci macskatej 400ft...:D Kicsit sokallom érte. Tudom hogy a macskák laktózérzékenyek, ezért gondoltam alternatív megoldásként a sima laktózmentes tejet, amit emberek is fogyasztanak. Szerintetek?2023. márc. 21. 23:58
1/9 anonim válasza:
Lehet, anno én is adtam az enyémnek
4/9 anonim válasza:
Nem kell a felnőtt macskának tej.
6/9 anonim válasza:
Technikailag lehet persze.
Amugy nem kell neki.
Nalunk mondjuk az egyik visit a tejszinert. Kicsit szokott kapni.
7/9 anonim válasza:
Mi is laktózmentes tejet adtunk régebben a cicának.
8/9 anonim válasza:
Lehet, de ezeket nem napi szinten célszerű adni és egyszerre sem kell fél-egy decinél több egy normál méretű macskának. Szóval egy litert jó esetben is kb 2 hét elhasználni, figyelni kell, hogy ne rohadjon rád.
9/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Még csak 6 hónapos a cicám és állatorvos ajánlására csak szárazat eszik. Ezért néhanapján szeretem feldobni valamikkel az étkezéseit.😊
2023. márc. 22. 15:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!