Van egy kb 12-13 éves cicánk,mi várható? többi lent
Az teljesen lényegtelen, ha beteg, akkor felelös gazda orvoshoz viszi.
Vagy ha te lennél beteg, neked elég lenne az, hogy a múlt héten/hónapban sokba került az orvos, most inkább megvárjuk, mire meghalsz, az olcsóbb?!?!?!?
Vigyétek orvoshoz. (részlet fizetés, baráttól/ ismeröstől kölcsön)
Általában így szokott lenni a váratlan kiadásokkal a legrosszabbkor de a megoldásra koncentrálj ne a "miért nemekre".
Szóval mindenképpen állatorvos!
Legalabb annyi legyen benned, hogy elviszed elaltatni, ha nem javul.
Ha mar nem kezeltetitek, ne kinok kozott, szenvedve pusztuljon el szerencsetlen.
5-10 ezret tessek erre szanni. Legalabb ennyit basszus 😡
Nemhogy 12-13 év együttélés után, 1 nap utàn nem tudnàm nézni, hogy esetlegesen szenved, a végét jàrja a szeretett állatkàm.
Megértem a nincstelenséget, de hogy ràhagyod a pàrodra, inkàbb haljon meg, azt màr nem.
Belőle csak egy van, egy élete van.
Biztos, hogy lenne megoldás.
Àllatvédő szervezeten keresztül (nem tudom), vagy orvossal megàllapodni valamiben,de ne hagyd, hogy véget érjen, főleg ne ìgy a kis élete.
Kérj segìtséget, akàr facebookon, sok hasonló esetet làttam cicàs csoportokban,segìtenek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!