Meglőtték a macskámat, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Volt egy cicám eltűnt vagy 3 hete és 2 napja jött haza, de az oldala vérzett, de csak egy pontban. Már elállt a vérzés és nem ment mélyre a töltény, hanem ott van a bőre alatt. Ki lehet tapintani. Nem eszik, nem mozog, de nem is fáj neki. Ha simogatom vagy megfogom ott, nem nyávog, nem csinál semmit! Állatorvoshoz nem tudjuk elvinni! Mit csináljak vele????? Valaki segítsen!!!!2010. okt. 6. 17:11
11/13 anonim válasza:
Mi kérünk elnézést tisztelt IQ fighter úr/hölgy. Akkor miért nem azt kérdezted meg hogy: Meglőtték a macskámat, de ezért és ezért már csak holnap tudom orvoshoz vinni addig mit tegyek....
Meg kéne tanulni normálisan kérdést föltenni és akkor senki nem értené félre a szituációt...
12/13 anonim válasza:
picinyem, amikor azt írod nem tudjátok állatorvoshoz vinni, sajnos mi azt ugy értelmezzük hogy nem tudjátok állatorvoshoz vinni, nem pedig úgy, hogy még egy kis ideig nem tudjuk állatorvoshoz vinni. máskor igyekezz azt írni ami van, és máris jobb válaszokat kapsz.
13/13 A kérdező kommentje:
amúgy meg nem föltenni szoktak egy kérdést, hanem feltenni! Ja kíváncsi lennék, hogy te tiszta idegesen, hogy írtad volna a kérdést, amikor gondolkozni se volt energiám, mert a cicát ápolgattam végig és aggódtam, hogy kibírja-e......
2010. okt. 8. 16:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!