Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Szeret a macskám vagy nem?

Szeret a macskám vagy nem?

Figyelt kérdés

1 hete befogadtam egy cicát, az elején még orrba-szájba dorombolt, simult, nyomult, követett mindenhova, benti cica egyébként. De aztán az utóbbi napokban csak akkor dorombol és nyomul amikor felkelek hajnalban, hogy enni kapjon, mert éhes.

Délután már nem vár az ajtóban, vagy bosszantani akar, vagy játszunk, de nem dorombol ha simogatom akkor sem. Csak reggel 5 kor amikor kelek.

2023. márc. 9. 09:40
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Igen, persze, nyilván ezt érezte szegény. És nyilván nem csak a kaja érdekelte, persze. Naív meg én vagyok. Én is érző lény vagyok, összeszedtem az utcáról, de csak akkor barátkozik amikor kell neki a kaja. Viszlát
2023. márc. 9. 12:16
 12/15 anonim ***** válasza:
74%
Képzeld van több befogadott macskám az utcáról. Van aki hónapok után kezdett bújni, dorombolni. Kaja után és ha úgy érezte, hogy végre biztonságban van és bennem is bízik. De te jobban tudod ezt pár nap után biztosan . . . :(((
2023. márc. 9. 12:20
 13/15 anonim ***** válasza:
77%
Na, eltűntek a hisztis kérdező kisfiú válaszai?! :D
2023. márc. 9. 13:53
 14/15 anonim ***** válasza:
82%
Te egy gonosz hitehagyott kegyetlen lény vagy!
2023. márc. 9. 14:24
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

Orvos látta? Lehet, hogy nincs jól, azért nem olyan aktí, bújós.

És igen, tudnak szeretni.

2023. márc. 9. 19:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!