Miért szeret a macskám engem jobban mint bárki mást a családomból?
Szia!
Valószínűleg azért szeret téged annyira, mert te foglalkozol vele a legtöbbet.
Ugyan ezt teszi az én kutyám is:
Mást megugat, ha engem lát, akkor meg megfelé bolondul. Ugrál, játszana, nagyon boldog!
Amikor még kölyökkutya volt, rengeteget játszottam vele, és most is, amikor csak tehetem, játszunk!
Persze ez a szeretet kölcsönös, hisz én is szinte mindig jutalmazom a szeretetét jutalomfalatokkal, szép méretes darabokkal!
Várjál, ezt próbálom értelmezni.
"Fehér perzsa felmenőkkel rendelkező elfajzott vérfertőzés MENTES még nem ivartalanított fekete európai rövidszőrü"
Európai rövidszőrű = sima házimacska
Perzsa felmenőkk rendelkező = hosszú szőrjegyes
Elfajzott vérfertőzés mentes = ???
Itt kiégtem, bocsi. :D Macskáéknál nincs ilyen, hogy vérfertőzés, őket nem érdeklik a rokoni viszonyok, ösztönből párosodnak, nem élvezetből.
Házimacska esetén meg, pláne ha a felmenők kijárósok, max abban lehetsz biztos, hogy a születendő kölyök macska lesz.
Egyébként vannak egygazdás macskák, ez személyiség kérdése. Ő kiválasztott téged és téged tekint gazdinak. Becsüld meg, hogy méltónak talál! :)
Macskamentőknél vagyok önkéntes. Ebben a percben is 22 macskának próbálunk gazdát találni, néhány hetes apróságtól kezdve azokig, akikre sok-sok hónap alatt egyetlen megkeresés se jött.
Minden egyes hajjdecuki "jó helyre kerülő" kismacskáddal egy megmentésre várótól veszed el az esélyt.
És hosszas várólistánk van olyankkal, akiket nem tudtunk behozni az utcáról...
Kicsit belegondolhatnál más helyzetébe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!