Eddig teljesen lakásban élő macskát kizárhatok pár órára a garázsba, lesz valami baja? (vendég fél tőle)
Annyi baja lenne, mintha teged zarnanak be mondjuk az elrabloid egy garazsba… Tulelned te is, csak vegig fosnad, hogy hol vagy, miert vagy itt, mikor jutsz ki innen, stb. A legtobb macska nem viseli tul jol a kornyezetvaltast annak ellenere, hogy amugy kivancsiak.
Ha mindenkepp ki akarod zarni, akkor elotte vidd ki, maradj ott vele amig korbenez, kenyelmesen erzi magat, ennyi. Nem lesz baja, csak ne ugy nezzen ki a dolog, hogy kibszod, razarod azt lelepsz.
Irracionális dolog egy macskától félni. Egy kutyától még csak-csak, ha mondjuk egyszer már megharapta, esetleg, de egy macskától?!
Én biztosan nem zárnám ki a cicámat senki kedvéért a lakásból a garázsba.
14 valami kiskirály komplexusod van? Mi ez a” én mondom meg mitől félhetsz, különben nem törődök vele” gondolkodásmód? Nem enyhe nárcizmus, mikor már te akarod validdá tenni más emberek félelmét:D
Tökmindegy mitől miért fél, ideiglenesen megoldható kisebb gond nélkül is. A felettem író macskája közül meg az egyik pont olyan beteg mentálisan, mint a fóbiás nő, de az ember mindig előnyt élvez.
Te meg miért gondolod, 16-os, hogy te mondhatod meg másnak, hogy ki mikor élvez előnyt? Az én házamban például az én állatom élvez előnyt egy idegennel szemben. Annál az egyszerű oknál fogva, hogy ő van otthon.
Tudod, eszembe jut a lányom barátnője, aki bejött a házamba, és nemes egyszerűséggel közölte a kanapén szendergő macskával, hogy "te most kimész innen". Én meg közöltem vele, hogy a macska nem megy sehova, ugyanis itt lakik. Mondjuk, volt annyi esze, hogy utána befogta.
Kérdező, én nem tenném ki a ciccet. Bezárnám az egyik szobába, aztán amikor az a szoba kerül sorra, átvinném egy másikba, mint ahogy itt sokan tanácsolták.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!