FIP-es cica kezelésében hol tudnánk segítséget kérni?
Szerintem engedd el, altasd el :(.
Mi 5000 ezer euro utan lealltunk. Csak szenvedett a picikenk :((
3-as valaszolo azt probalja beadni allandoan, hogy o allatorvos es “szakmai“ valaszokat ad.
Na de olyan kerdesekhez szokta odairni, hogy altassak el az allatot, ami abszolut nonszensz.
Pl eltort a laba a kutyanak, erre azt irja, el kell altatni.
Na ilyesmi.
Aztan most meg serelmezi, hogy egy abszolut gyogyithatatlan betegseghez, amire a draga kezeles se garancia, valaki odairja, hogy az altatas a megoldas.
ertem ... (1es vagyok) . hat en imadom es mindem az allatok. de amikor a cicam taknya nyala egybe folyit , osszeragadt a szeme, remeget a fajdalomtol es nem hatott semmit az usabol rendelt gyogyszer (becsben elunk) maga az allatorvos mondta nekunk - ha az o cicaja lenne. most elaltatna.
minden jot a kicsinek :(
Hello mindenkinek ,a FIP igenis gyógyítható !!! Mi is több mint egy éve túl vagyunk a kezelésen !!! Azóta is makk egészséges !!! Keresd fel a FIP Magyarország csoportot a Facebookon mindenben a segítségedre lesznek!!! Nekünk a kezelés kb. +-2500 € ba került és nem egyszerre fizettem hanem mindig ahogy fogyott úgy szereztem be.
Ne add fel és ne altasd el adj neki esélyt hogy ne legyen bűntudatot !!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!