Mivel fogjam meg az egeret?
A macskád majd megfogja, ha elég éhes lesz. Tehát mostantól érvényben:
"Eszi - nem eszi - mást nem kap!"
:-)
Élvefogóba bele szoktak menni. Ha több egér van a házban, akkor egérragasztó! Akármilyen gonosz módszer, nagyon hatásos!
Inkább pusztuljon az egér, mint elszaporodjanak a házban és összerágjanak, összesz.rjanak/összepisiljenek mindent!
Egy haverom anyjának a kamrajában volt mindössze egyetlen egér. Összerágta, összepiszkította a tésztákat, lisztet, cukrot - egyszóval minden ott lévő élelmiszert! Egérragasztóval aztán sikerült megfogni. Ám, csinált vagy 30 ezer forintos kárt! Ráadásul, ez már jó pár éves történet.
Tanuljátok meg! Ha a házba költözik egy egér - vagy akármilyen rágcsáló, többé nem cuki - muki, hanem ellenség, kártevő, amit likvidálni kell! Különben súlyos károkat okoz és csúnya betegségeket is el lehet tőlük kapni!
Egyetértek egyessel, dacára annak, hogy majd engem is lepontoznak.
Eszi, nem eszi, mást nem kap :d
Nem azt mondom, hogy éehztetni kell, de azért a vadászösztön akkor indul be, ha nincs minden este telepakolva a tálja tmacskatáppal, három konzervvel, négy harcsával, és két disznófejjel+ őzgerinccel nyárson.
6, Ez nettó baromság.
A macska a kevés állatfaj egyike, aki szórakozásból is vadászik, neki nem kell éheztetéssel "beindítani" az ösztöneit.
Plusz a macskát tilos éheztetni, napok alatt lehet belőle maradandó károsodás.
Az egeret meg eleve ő kapta el, és vitte be a lakásba - és engedte el a gazdi "kedvéért". Ez is macskaösztön, ha többet vadászik, csak még többet fog bevinni a lakásba is.
Én előtte kinézek az ablakon, mivel vár az ajtóban. :)
Ha van nála egér, nem engedem be.
Bár egyre nagyobb meló van neki evvel, macska lévén, egyre távolabb költöznek az egérkék tőlünk.
Múltkor 3 utcával feljebb kolbászolt egy egérrel a szájában.
Műveli ezt már a 8. éve, már van egy bejáratott útvonala.
6-os vagyok.
Kedves 7-es!
Akkor miért van az, hogy a kérdező macskája nem igazán reagál a gazdi "szerencsétlenkedős :)" egérfogási kísérleteire?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!