Mi történt a kiscicámmal?
lehet, hogy fogzik ilyen idős korban szokás, de szerintem ha ez így megy 5-6 napon keresztül vidd orvoshoz :(
Drukkolok, hogy legyen jobban a cicus :)
Lehet gyomorrontása van, vagy férges.
Mondjuk a hányás az alapvető a macskáknál... a miénk szinte minden nap hány... főleg szört, de ha habzsol, akkor van hogy rögtön a kaját is. mintha bulémiás lenne :D
De egyébként makk egészséges.
De szerintem mindenképp vidd el orvoshoz és kapja meg az oltásokat meg vitaminokat, ami kell.
Ki raktam elé a csirkét, de rá se nézett :( Normális esetben még akkor is befalná, ha előtte megevett egy konzervnyi kaját.. :((
Nagyon aggódom érte. Olyan kókadt, csak folyamatosan fekszik egy helyben, és bágyadtan néz.
Anyám meg nem akarja elvinni állatorvoshoz, megtiltotta, azzal az indokkal hogy 8.000-ért megvizsgálja, aztán azt mondja, hogy van ez van vagy az, és akkor még azzal is foglalkozni kell. Próbáltam rábeszélni, de nem megy, nekem meg nincs saját keresetem ezügyben =(
És mi van akkor, ha ez a cica súlyos fertőzést kapott? Ha ez parvó? Abba belepusztulnak, ezért kell ellene oltani. [link]
http://www.gyakorikerdesek.hu/allatok__kutyak__1116993-kisci..
De a beteget is meg lehet gyógyítani, nem? Az apukám azt mondta, őt nem érdekli a pénz, ő holnap elviszi az állatorvoshoz.
Az gondolom jó jelnek számít, hogy ha mostmár iszik, és szagolgatja az ételt?
Amúgy utánanéztem rendesebben a parvónak, de az én cicámnak nincs hasmenése, egyre ritkábban hány, iszik rendesen, csak étvágytalan és visszahúzódó. Bár ma már üdvözölt engem.
Anyám meg olyan indokkal nem akarja elvinni a macskámat, hogy azt mondja majd az állatorvos, hogy figyeljem meg milyen a széklete stb, és úgyis megdöglik majd, mert nem ér semmit... :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!