Eltűnt a cicám, 5 napja nem láttam, és ő nem szokott ilyeneket csinálni, hogy eltűnik ennyi időre. Mit tegyek, és hogy keressem meg?
Ja, aztán majd elütik, és lehet hüppögni. Vagy mérget eszik, kinyírja egy kutya, megtetszik valakinek, stb.
A következő macskádat ivartalanítsd és ne engedd szabadon kóborolni, úgy jellemzően tovább él. Nem is értem hogy ha állítólag így aggódsz érte akkor miért így “tartottad”…
Kedves utolsó kommentelő.
A mi cicánkat nem lehet bent tartani, mert akkor karmol, nyávog, sír. Azért nem ivartalanítottuk, mert úgy éreztük, hadd legyenek gyerekei, éljen úgy, ahogy szeretne. Kinti-benti, szeret minket, bízom benne, hogy a haza talál. Aki negatívat írna, az inkább ne írjon. Nem azt kértem, hanem segítséget.
Köszönöm :)
Mondjuk, ha annyira aggódnál nem engednéd kóborolni. Itt indul a felelős állattartás.
Jó eséllyel hazamegy - egyébként vszeg nem fog. Szerencsétlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!