Menyibe kerül egy pár hónapos cica oltása? Régiónként vagy orvosonként változik?
Voltam az állatorvosnál, és megkérdeztem az oltásokat.
(A helybeli állatorvos nagyon drágán dolgozik)
Ezek reális árak?
- Van olyan, hogy kombinált oltás, amely vagy 8 betegség ellen véd, ez 8-9 ezer között van, és kétszer kell ismételni.
- Van olyan, hogy 3 betegség ellen véd, és ez kb 4-5 ezer között van. Ezt is kétszer kell ismételni.
- Külön lehet veszettség ellen oltatni, ami szintén 4-5 ezer között van. Ezt 3 évente kell ismételni.
én nekem 7000 volt a purevax oltás.
egyébként a MÁOK honlapján van javaslat tétel, hogy legalább legyen rálátásod.
Ja bocsi azt elfelejtettem,hogy ez másik állatorvos.A helybeli 2000-el többért ad be ugyanilyen oltást.
Köszi a választ.Várok még többet.
Szép napot mindenkinek.
Szia
Én Pesttől 10 km-re lakom. 2 orvos van nálunk az egyik egyben adja be az oltást 6000 Ft-ért a másik 2 részletben 11.000 ft-ért. Szóval igaz az h orvosa válogatja :), de mivel nekem volt már leukémiás cicám nem sajnálom a pénzt a cicámra. Nem szeretnék többet olyan cicát látni mint a leukámiás volt :( Nem kívánom senkinek azt az érzést és látványt...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!