Mennyibe kerül napjainkban egy két éves macskának az oltás illetve mi kell neki? Lenne még egy kb 7 hónapos is.
Megye székhely ha ez számít, Dunántúlon. Eddig nem voltak anyagi körülmények egy macskához azon kívül, hogy egy ivartalanítás meglegyen, de most változtatni akarok. Májusban lesz két éves kettő macska és van egy kb 7-8 hónapos. Chipet is akarok nekik, az árakra lennék kíváncsi, hogy manapság mennyi, mert a környéken nem sok állatorvosi rendelő van és azoknál sincs kiírva.
Szapulást nem kérek, tavaly végeztem a sulival, idén találtam munkát, a macskákat sem én akartam, hanem a bátyám, lakatlan omladozó házból szedte össze őket a harmadikat pedig én az utcáról, kb 3 hónapja, legyen ennyi elég. Igyekszem nekik ezután mindent megadni, eddig jól ment. Szüleim, sem a bátyám nem fanja annak, hogy költsenek rájuk, így muszáj volt megvarni, amíg lesz munkám.
Mit jelent az a szó ebben a szövegkörnyezetben, hogy lenne?
Van vagy nincs?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!