Cicam szája elég büdi, lehet ellene tenni valamit?
Figyelt kérdés
Van valami rágcsa, ami kicsit frissíti a lehelletét vajon? Azt nem hiszem, hogy a fogát engedné megmosni:-D2023. febr. 9. 22:54
11/13 anonim válasza:
#10, igen. Én is érzem, amikor kajálás után van képe odaböffenteni az orrom alá; de az tényleg a konzervnek a szaga. Ha idősebb a cica, úgy valóban lehetnek fogproblémák. És ahhoz állatorvos kell.
Kérdező, mennyi idős a macskád?
Nézzél bele a szájába :) Egészséges, rózsaszínes a fogai körül az íny? Vagy duzzadt és piros? Ha ronda is és a macska is öreg, és evés közben kiesik a szájából a falat, és/vagy kevesebbet eszik az utóbbi időben, akkor vidd dokihoz.
Ha nem, akkor fogadd el, hogy a kajaszagot érzed, és fogod is érezni.
12/13 A kérdező kommentje:
1 eves. Beleneztem, szep, egeszseges fogai vannak. Szerintem is csak a kajaszag, meg hat ugye, a popijat is nyalogatja. Szerintem nincs baja. De viszem majd egyebkent is lltasra, akkor ugyis megnezik. Meg csak 3 hete van nalam, nem akartam eddig az orvossal stresszelni.
2023. febr. 10. 11:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!