Mmi a véleményed erről?
Egy cicás csopirtban találkoztam ma ezzel:
Amit nem tudok hova tenni, hogy ha valakinek nincs pénze még magáról sem gondoskodni, miért van 14(!) macskája?
Értem ény hogy szereti az állatokat, de ez a macskáknak sem jó, és neki sem. Gondolom ivartalaníttatva sincsennek, ha esetleg orvosi ellátás kellene egy cicának, akkor mit tenne?
Miértnem keres megfelelő gazdit 13 macskának, és eltudna látni egyet normálisan?
Mi a véleményed erről?
Szoktam segíteni hasonló helyzetben, és most is gondolkozom rajta, de a fentebb említett dolgokon kicsit elgondolkoztam.
Meg azon is, hogy még a higéniára se nagyon ad a kedves gazdi. Elég arra nézni, miből kapnak enni.
Ha beírod a nevét facebook keresőbe kérdező, láthatod hogy évek óta ebből él. Voltak akik ajánlottak neki munkát is, voltak akik a macskákat fogadták volna örökbe. Ezek persze nem tetszenek neki.
A munka büdös, a megélhetését (a macskákat) hülye lenne odaadni másoknak.
Jobb lenne, ha szélnek eresztené a macskákat? Ki vesz manapság magához macskát? Annyi van mindenhol, mint a fene.
Könnyű ítélkezni, hogy büdös a munka, meg hasonlók, de ti is pl itt lógtok, és osztjátok az észt.
Más szemében a szálkát megleli....
Ez az ember mar eleg hirhedt, szoval 12-es, igen, ezerrel itelkezunk az ilyen felett!
Az nem allatmentes, meg mindig, hogy a putriban tartom oket es keregetek. Ha tetszik, ha nem. Ez allatkinzas.
Ez valami elmebeteg! Aki annyi állatot tart, hogy saját magát is nyomorba dönti, annál súlyos mentális problémák vannak!
Mint az az öreglány, aki vagy u65 macskát tartott a lakásában! De komoly volt az is! Még a Fókuszban is volt az RTL klubon körülbelül 12 éve!
Az a nő amúgy később rejtélyes körülmények között eltűnt és ha jól tudom, nem is találták meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!