Ha a macska wcbe lisztet rakok, az is megfelel?
Figyelt kérdés
Olcsóbbra kijön, csomósodik (sok drága alommal ellentétben) és lehet még a szagot is jobban megfogja, és a macsek is könnyen elkaparja.
Amúgy már unom, hogy mindegyik alom rossz valamiért, és még így is nagyon drágák.
2023. jan. 30. 17:57
21/27 anonim válasza:
Persze. 16000 forint.. akkor te valamit nagyon rosszul csinálsz.
22/27 anonim válasza:
Tíz kilós teszkos alom max 3000 ft ert vettem es majdnem egy hónapra elég. Szerintem a liszt drágább, de semmikepp sem olcsóbb es nem hinném hogy megfelel erre a célra. Iszonyatosan porol, ami nem jó takaritás szempontjabol meg a macska tűdejének sem.
23/27 anonim válasza:
A szomszéd homokozója a legjobb cica WC a világon. A mieink mindig oda piszkítanak. De a többi szomszéd cica is.
24/27 anonim válasza:
Aldis shah de a szilikát nem a csomosodó.
25/27 anonim válasza:
Inkább hanyagold a lisztet hiszen miután végzett a cica a dolgával viszi maga után a lisztet a mancsán meg a szőrén is és szerintem a szagot se fogja meg.
26/27 anonim válasza:
Nagyon hasznos dolog.
Miután kiszitáltad belőle a macskaszart, az épen maradt lisztből süthetsz a szomszédoknak süteményt. Semmi sem megy kárba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!