Minden macska válogatós vagy csak én nem találtam még meg a megfelelő eledelt?
A többségük válogat. :)
Az enyémeknél amúgy a Gourmet Gold konzervek számítanak jolly jokernek, azokat mindig lelkesen befalják. Csak hát nem akarok túl gyakran azt adni nekik, mert nem annyira egészséges.
Válogatásra hajlamosak a természetükből adódóan :) De amúgy egyéni, hogy melyik mennyire.
Két macskánk van, az egyik alig válogat,a másik meg csoda, ha kétszer egymás után megeszi ugyanazt a nedveset. Sajnos hiába próbáltam már minden high-end márkát, színhúst, stb., mindennel ugyanez van.
A miénk gyakorlatilag egyáltalán nem válogat, de macskás ismerősökből, netes fórumokból stb-ből kiindulva ez a ritkábbik eset. A legtöbb válogat, csak persze van, aki jobban, van, aki kevésbé.
Happy Cat, Royal Canin száraz, Sheba, Premiere konzervek, ezeket ette/eszi eddig. Tervezzük kipróbálni a Smillát, nagyon jó vélemények vannak róla, ár/érték és összetétel arányban sok középkategóriás, sőt kifejezetten drága táppal felveszi a versenyt.
Megtaláltam a jó megoldást,30 napra úgy vettem,hogy 5x6 féle konzerv.
Hasonló tartalmak,más márka és íz.Így talán nem un rá.👏
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!