Mi baja lehet a macskámnak?
Elég rossz minőségű a kép,de remélem azért látszik..nem a szokásos mosdás,állandóan nyalja a bundáját,ahogy a képen is látszik "szétnyalja" és szinte vizes a bundája..nem bolhás.
Nem gondolod komolyan, hogy ennyibol meg lehetne mondani? 🤣
Egyreszt, krumplival fotoztad, semmi nem latszik. Masreszt meg allatorvoshoz kell vinni, ha gyanakszol valamire.
Azt nem tudom mi baja a macskádnak, lehet hogy semmi, lehet, hogy van, majd az állatorvos megmondja.
Viszont egy jó tanácsot adnék!
Ilyen hosszú szőrű macskának KÖTELEZŐ adni szőroldó pasztát, vagy szőroldós táppal etetni - látom csirkefarhátat eszik - mert a lenyelt mérhetetlen mennyiségű szőr befilcesedik a gyomrában és végzetes következményei lesznek.
Kapcsold be a vakut. A szöroldó pasztával meg kend be vastagon a macskát, akkor nem lesz több baja a szörével.
Komolyra fordítva nem csak bolha lehet, lehet valami gomba, bacilus, stb, amitöl viszket a böre.
Kerj meg valakit, aki elviszi orvoshoz. A kep meg szar, ez egy teny, megsertodni nem kell, de nem is ertem mit varsz, tenyleg.
Ezalapjan meg egy orvos se tudna megmondani, mi van. De akkor sirj a sarokban, mert kozoltunk egy tenyt, te bajod 🤣🤣
En vagyok az idiota? Aha, oke. En legalabb el tudom vinni az allataimat orvoshoz, ha baj van 🤡🤡
Egyebkent a keprol nem tudna megmondani. Miert is tudna? Semmi nem latszik, hiaba vered a melled.
Na puszi.
Allergiánál is van fokozott nyalakodás, de ott általában szőrhiány és vakarózás is. Úgyhogy talán mégsem az.
Gondold át volt-e tápváltás új étel amit ehetett, kijárós-e?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!