Ha a kutyámnak ugatok, nem ugat vissza, de ha a macskámnak nyávogok, ő visszanyávog. Miért?
mind a ketto szemelyiseg fuggo. nekem 2 cicam volt es egy kutyam, a cicak kozul egyikkel lehet "beszelgetni" a masikkal nem. a kutyammal nem tudtam, pedig direkt a "vuff" parancsot probaltam megtanitani de nem ment :D
Most hogy a baratommal lakok nekik van egy kutyajuk akivel lehet "beszelgetni".
szoval ez sztem az allat szemelyisegetol fugg, mint az hogy bujos-e vagy nem, az is nem minden cica szeret sokaig simogatva lenni, a kutyak se mindig szeretik
uhh igy visszaolvasva.. kicsit torni magyar :D
de remelem ertheto
A kutyának az ugatás nyomatékosabb önkifejezés, mint a macskának a nyávogás. A macska nyávog, ha akar valamit, ha érintkezni szeretne. A kutya ritkán fejezi ki magát ugatással. Keresi a szemkontaktust, nyöszörög, odadugja a fejét, a mancsával piszkál. Csak akkor ugat, ha nyomatékosan "szól". Ezért ha ugatsz rá, akkor leginkább csak nem érti, hogy mire a nagy felhajtás és összezavarodottan néz.
Általában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!