Mit szoltok ahhoz,ha kiirja vki a belvarosi tarsashaz kapujara,hogy? Visszanyal a fagyi?
Megint tipikus magyarod hozzáállás! Ezzel csak azokat az embereket szivatod, akiknek ez a munkája, NEM az államot akadályozod az adatgyüjtésben - igen primitív dolog.
Másrészt ilyen feliratot magánember/társasház nem tehet ki, semmi joga sincs tesztet követelni, szelektálva meg egyáltalán nem, ha ott van, akkor mindenkire érvényes.
Meg ha tényleg "visszanyalna a fagyi", akkor odatennének valakiket hivatalosan, és attól kezdve senki nem mehetne be ezek nékül, természetesen a lakókat is beleértve.
Én ezt ki fogom tenni a kapura.
/Mellékesen már régen kitöltöttem online, úgyhogy bekaphatja a népszámláló. :)/
Ja, és de. A saját ingatlanomba azt engedek be akit én akarok, és úgy szűrök, ahogy én akarok. :D Ha tíz oltást kérek, meg öt darab tesztet, akkor csak az fog bejönni.
Kivétel ez alól házkutatási engedéllyel rendelkező rendőr, de annak meg nincs oka, hogy jöjjön, mert poron, építőanyagon, és sitten kívül semmit nem fog látni, mert hónapok óta felújításban vagyok.
Ha valaki más illetéktelenül akar bejönni, nyugodtan meg lehet próbálni. Három vad kutyám van, akik nem félnek harapni. Még az óraolvasó sem szokott bejönni, úgy retteg a kutyàktól. Csak beadja a cuccot, amivel lefényképezem az órát, kitöltöm a papírt, és szalad is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!