Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mit szoltok ahhoz,ha kiirja...

Mit szoltok ahhoz,ha kiirja vki a belvarosi tarsashaz kapujara,hogy? Visszanyal a fagyi?

Figyelt kérdés
Maganterulet: Kedves Nepszamlalok! A hazba csak 48 oranalnem regebbi pcr tesztel es antigen teszttel(48 orasnal nem regebbi) es mind az 5 oltasi igazolvanyaval engedunk be es maszkkal gumikesztyuvel.

#Maganteruleten mas szabalyok vannak
2022. okt. 7. 06:44
 1/10 anonim ***** válasza:
35%
Jó ötlet! Hajrá! Esetleg kertes házra nincs tipped?
2022. okt. 7. 07:08
 2/10 anonim ***** válasza:
77%
Értem az elvet, és szellemes is. De el kell keserítselek: ettől még meg fognak bírságolni ha nem szolgáltatsz adatot a népszámlálásnál. Egyrészt, ki lehet tölteni online is, másrészt, nem kell beengedned az ingatlanodba, előtte is válaszolhatsz nekik.
2022. okt. 7. 07:31
 3/10 anonim ***** válasza:
27%
Népszámlálás adat a név, cím, igazolvány szám. Az összes többi nem népszámlálához kapcsolódik. Plusz a nem valós válaszokból tudnak statisztikát csinálni? Nincs értelme az egésznek. Ebből a kormány semmit nem tud meg.
2022. okt. 7. 07:44
 4/10 anonim ***** válasza:
73%

Megint tipikus magyarod hozzáállás! Ezzel csak azokat az embereket szivatod, akiknek ez a munkája, NEM az államot akadályozod az adatgyüjtésben - igen primitív dolog.

Másrészt ilyen feliratot magánember/társasház nem tehet ki, semmi joga sincs tesztet követelni, szelektálva meg egyáltalán nem, ha ott van, akkor mindenkire érvényes.

Meg ha tényleg "visszanyalna a fagyi", akkor odatennének valakiket hivatalosan, és attól kezdve senki nem mehetne be ezek nékül, természetesen a lakókat is beleértve.

2022. okt. 7. 07:58
 5/10 anonim ***** válasza:
75%
Hogy nagyon kretén vagy.
2022. okt. 7. 09:24
 6/10 anonim ***** válasza:
58%
Sok munkaóra lehet az mögött, hogy ekkora állat lett belőled kérdező, de még nem vagy kellően kifejlődve ahhoz, hogy külön ketrecet tartsanak fenn számodra az Országos Növény- és Állatkert intézményén belül.
2022. okt. 7. 11:38
 7/10 anonim ***** válasza:
9%

Én ezt ki fogom tenni a kapura.

/Mellékesen már régen kitöltöttem online, úgyhogy bekaphatja a népszámláló. :)/

2022. okt. 7. 23:10
 8/10 anonim ***** válasza:
39%

Ja, és de. A saját ingatlanomba azt engedek be akit én akarok, és úgy szűrök, ahogy én akarok. :D Ha tíz oltást kérek, meg öt darab tesztet, akkor csak az fog bejönni.

Kivétel ez alól házkutatási engedéllyel rendelkező rendőr, de annak meg nincs oka, hogy jöjjön, mert poron, építőanyagon, és sitten kívül semmit nem fog látni, mert hónapok óta felújításban vagyok.

Ha valaki más illetéktelenül akar bejönni, nyugodtan meg lehet próbálni. Három vad kutyám van, akik nem félnek harapni. Még az óraolvasó sem szokott bejönni, úgy retteg a kutyàktól. Csak beadja a cuccot, amivel lefényképezem az órát, kitöltöm a papírt, és szalad is.

2022. okt. 7. 23:16
 9/10 anonim ***** válasza:
8-as: a saját lakás meg egy társasház kapuja két teljesen különbözö dolog!
2022. okt. 8. 08:22
 10/10 A kérdező kommentje:
A tarsashaz lepcsohaza osztatlan kozos MAGANTERULET….. tehat igenis van jogunk megszabni,ki johet be.
2022. okt. 8. 21:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!