Macska varratszedés utáni sebes genny normális?
Nemrég volt ivartalanítva egy nőstény kinti cicánk. Bent lett tartva a szobámba 10 napot és a 11-ik napon vittük varratszedésre.
A 10 nap alatt végig ruha volt rajta, a gallért nem viselte el. Kiszedte az orvos a varratot, na rögtön már ott elkezdett vérezni nem is értettem miért, mondta a doki még 4 napot legyen bent és a ruha is legyen rajta. Okés letelt a 4 nap ki is lett engedve szegény, már nagyon ki akart menni.
Viszont ahogy megint nézegetem a sebét nem tudom eldönteni hogy normális-e. Sőt valószínűleg nem, de fogalmam sincs. Szerintem gennyes is, fel is van dagadva, nem valami bizakodó.
Már 40.000-et kiadtam érte ivartalanítás, gyógyszer meg stb . Komolyan ez soha nem fog begyógyulni? Kérem valaki nyugtasson meg hogy ez normális, mert nincs kedvem ugyanahhoz az orvoshoz visszavinnem, aki így elcseszte ezt. Persze a macska egészsége sokkal fontosabb, csak már én is kivagyok lelkileg. Én mindent megtettem mégis csúnya.
A doki nem lehetett valami nagy szaktekintély.
A miénk nagyon naprakész, zseniális orvos, eleve nem is ajánlana gallért, felszivódó varrattal csinálta, adott fertőtlenítőt, ha kéne, kábé 3 nap alatt oké volt a seb, semmi komplikáció nem volt vele.
Ez magától nem lesz jobb, vidd másik orvoshoz!
Gyanítom össze sem volt még forrva amikor kiszedte a varratot, ott helyben újra kellett volna varrni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!