Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Macska varratszedés utáni...

Macska varratszedés utáni sebes genny normális?

Figyelt kérdés

Nemrég volt ivartalanítva egy nőstény kinti cicánk. Bent lett tartva a szobámba 10 napot és a 11-ik napon vittük varratszedésre.

A 10 nap alatt végig ruha volt rajta, a gallért nem viselte el. Kiszedte az orvos a varratot, na rögtön már ott elkezdett vérezni nem is értettem miért, mondta a doki még 4 napot legyen bent és a ruha is legyen rajta. Okés letelt a 4 nap ki is lett engedve szegény, már nagyon ki akart menni.

Viszont ahogy megint nézegetem a sebét nem tudom eldönteni hogy normális-e. Sőt valószínűleg nem, de fogalmam sincs. Szerintem gennyes is, fel is van dagadva, nem valami bizakodó.

Már 40.000-et kiadtam érte ivartalanítás, gyógyszer meg stb . Komolyan ez soha nem fog begyógyulni? Kérem valaki nyugtasson meg hogy ez normális, mert nincs kedvem ugyanahhoz az orvoshoz visszavinnem, aki így elcseszte ezt. Persze a macska egészsége sokkal fontosabb, csak már én is kivagyok lelkileg. Én mindent megtettem mégis csúnya.

[link]

2023. jan. 28. 12:23
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Végül rá adtam a ruhát, és úgy döntöttem még 1 hétig bent tartom.
2023. jan. 28. 14:50
 12/19 anonim ***** válasza:
85%
11 ettől a kialakult fertőzés nem fog elmúlni, lehet lepontozni megint, de kezelni kellene, legalább betadinnal...
2023. jan. 28. 14:52
 13/19 anonim ***** válasza:
65%

A doki nem lehetett valami nagy szaktekintély.

A miénk nagyon naprakész, zseniális orvos, eleve nem is ajánlana gallért, felszivódó varrattal csinálta, adott fertőtlenítőt, ha kéne, kábé 3 nap alatt oké volt a seb, semmi komplikáció nem volt vele.

2023. jan. 28. 14:56
 14/19 A kérdező kommentje:
Mielőtt kiszedte a varratot, mondta milyen szép a sebe, amikor kiszedte akkor pedig mondta : jaj, hát ez mégse olyan szép mint ahogy gondolta, tartsuk még bent 3-4 napra, minden rendben lesz.
2023. jan. 28. 15:29
 15/19 anonim ***** válasza:
87%

Ez magától nem lesz jobb, vidd másik orvoshoz!

Gyanítom össze sem volt még forrva amikor kiszedte a varratot, ott helyben újra kellett volna varrni.

2023. jan. 28. 15:54
 16/19 anonim válasza:
0%
Köszönöm a hidrogénperoxidos tippet! Vettem, mert nekünk is hasonló gond van, és azt mondta a patikus, hogy a legjobb, mert nem csak fertőtlenít, de ki is pucolja a sebet. Közben eltűnt a válasz, amiben ezt tanácsolták. XOXO
2023. jan. 28. 20:27
 17/19 anonim ***** válasza:
0%
16-os itt kék lukácsot sem lehet ajánlani:)
2023. jan. 28. 20:46
 18/19 anonim válasza:
0%
17. Itt nem kell a szakmai tanács, amit a patikus is megerősít, csak a szokásos mantra: "Vigyed orvoshó, de ekszotikusho, mer csak az ért hozája e!" Miközben az nincs ingyen, meg lehet, hogy 40 km.-re van, és a Gyakorin kívül, a való életben, nem mindenki milliomos, hogy a BMW meg a Ferrari ott álljon a garázsban.
2023. jan. 28. 20:51
 19/19 anonim ***** válasza:
64%
Ja, nem tudtam, hogy nektek a "vidd állatorvoshoz" tanács olyan kibszott luxus, amit csak Ferrarival lehet elérni. Én kérek elnézést, hogy ha állatod van, feltételeztem, hogy annyi felelősség van benned, hogy állatorvoshoz viszed, ha folyik belőle a genny. De igazad van, mit is képzelek én, hát neked nincs Ferrarid, vagy állattartási kultúrád, jó lesz annak így is. Max nem éli túl, amúgy is csak macska.
2023. jan. 28. 20:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!