Tartható a macska biztonságban az udvaron(kizárólagosan) ha úgy van kialakítva hogy ne tudja elszökni?
Szeretem a macskákat, de bent a házban nem tudnám elviselni a szöre miatt(hullik) és hogy az ürülékét mindig takarítanom kellene ki a házból. Tehát úgy gondolom hogy higéniai okokból nem való oda.
Elképzelésem szerint kint nagyon jó helye lenne, és nyilván úgy hogy egy idegen macska se tudjon bejönni az udvarra, és a macska se tudjon elszökni, mert gyerekként tapasztaltam hogy a teljesen szabadjára engedett macska nagyon rövid életü és nagy veszélyben van (út, megmérgezik, verekszik, megbetegszik, bántják stb)
utolso
gondolkozz el mit irtal..
24 onzo dolog felteni az allatomat? onzo dolog hogy en nem szeretnem megint vegignezni ahogy s´hazajon habzo szajjal mert megmergeztek es a kezeimben hal meg hosszu szenvedes utan??
hat akkor en inkabb leszek onzo. de en szeretem annyira a cicaimat hogy vigyazzak rajuk ha mar mas emberek nem tudnak.
Nem tartható biztonságosan, mert mindent megöl ami él és mozog!
Lepkéket, szöcskéket, madarakat, egereket, még a legyeket is!
A macskákat be kell zárni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!