Tartható a macska biztonságban az udvaron(kizárólagosan) ha úgy van kialakítva hogy ne tudja elszökni?
Szeretem a macskákat, de bent a házban nem tudnám elviselni a szöre miatt(hullik) és hogy az ürülékét mindig takarítanom kellene ki a házból. Tehát úgy gondolom hogy higéniai okokból nem való oda.
Elképzelésem szerint kint nagyon jó helye lenne, és nyilván úgy hogy egy idegen macska se tudjon bejönni az udvarra, és a macska se tudjon elszökni, mert gyerekként tapasztaltam hogy a teljesen szabadjára engedett macska nagyon rövid életü és nagy veszélyben van (út, megmérgezik, verekszik, megbetegszik, bántják stb)
13 de buta vagy
nem a macskak nem igyaznak magukra hanem az emberek nem vigyaznak a macskakra.
nekem elso cicam elutottek, a masodikat megmergeztek, a harmadik meg egyszer csak nem jott haza
nem veletlen hogy bennti cicaim lettek utana, kis kifutoval. (5-os vagyok)
kerdezo: igen, nem vagy macskas. A cicaknak kinnt is ki kell takaritani az almukat, es a kinnti cicaagyrol is le kell szedni a szort
mellesleg, a hullok is uritenek. csak gondoltam szolok
16 a cica is csak az almot piszkitana ossze, semmi mast
na mindegy
Milyen furák az emberek. Ha valaki olyan kérdést tesz fel, amiben az szerepel, hogy a kijárós macskája bajba jutott, akkor mindenki szétszedi, hogy miért nem tartotta bent vagy csinált macskabiztos kerítést/kifutót.
Erre itt van egy tök korrekt kérdés, a kérdező szeretné biztonságban tudni a macskát, erre most meg azért van szétszedve, mert nem akarja kiengedni az utcára.
Ti, akik arra biztatjátok, hogy engedje ki, falun is így szokáy, hol vagytok egy elütött/elveszett/megkínzott macskás kérdésnél?
Kérdező! Természetesen lehet macskabiztos kerítést építeni, erre több ötlet is van, de ha nem kivitelezhető egyik sem, akkor ott van a zárt kifutó, mint opció.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!