Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Kinek a macskája megy, ha két...

Kinek a macskája megy, ha két állat nem kompatibilis egymással?

Figyelt kérdés

Már volt a cicánk, aki a barátomé, ő hozta magával. Én most vettem egy szép fajtatiszta tenyésztős cicát, de sajnos nagyon nem jönnek ki. A barátom cicája más állatokkal nem igazán jön ki, csak az emberekkel.

A lakás viszont az enyém, ezért úgy gondolom, akkor az ő macskája megy. Ő meg azt, hogy az újat adjam vissza, mert az övé van meg régebben...

2023. jan. 22. 15:36
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
87%

De akkor miért irtál erről egy kérdést? Ha nem is hagy el téged akkor mi a terved az ő cicájával? Remélem nem az utcán fogja végezni szegény állat ha már ilyen gerinctelen van.:)

Ja és ha visszavinnéd a te "büdös" macskádat akkor visszakapnád a pénzt+ neki lesz ott a tenyésztőnél helye.

2023. jan. 22. 15:56
 12/24 anonim ***** válasza:
87%

Amugy en se ertem a kerdest 🤣

Ennek mi ertelme? Minek irtad ki? Dontottel, te hazad, te mondod meg a szabalyokat, oke.

Es? Akkor most mi van? Baszd ki a macskat nyugodtan, lehetoleg a tudta nelkul, ugy lesz az igazi!

Csak ne sirjal, ha a parod is megy utana.

2023. jan. 22. 15:57
 13/24 anonim ***** válasza:
91%
Én értem a kérdést. Az büdös macskás válaszát nézve szerintem csak egy provokatív troll.
2023. jan. 22. 15:59
 14/24 A kérdező kommentje:
10-es engem te idiótázzál le, te iq fighter, ha kérhetem. A férjem nem fog elhagyni a gyerekkel egy macska miatt, én nem ilyen ember választottam, de mindenki magából indul ki, akinek egy macska fontosabb mint a felesége meg a gyereke :) Amúgy a macskának lehet szépen új gazdát keresni, nem öreg-egyedül nem balhés állat, hol írtad, hogy az utcára kéne tenni te nagyon "okos"? Ja meg hogy megszokják egymást, szerencsétlen állat tiszta vér, mert a párom macskája úgy ellátta a baját, hogy holnap az állatorvosnál kezdünk...Ezt én biztos nem hagyom.
2023. jan. 22. 16:02
 15/24 anonim ***** válasza:
84%
Ne izgasd fel magad, már rájöttünk, hogy kamus vagy. :)
2023. jan. 22. 16:04
 16/24 anonim ***** válasza:
88%

Téged nem karmolászott véletlenül össze? Káár. 😂

Amúgy ha vérzik, most kéne dokihoz menni vele, nem holnap. Ha már többszázezret kiadtál érte 😂

2023. jan. 22. 16:10
 17/24 anonim ***** válasza:
82%
Hát akkor sok sikert az új gazdi kereséséhez, elég sokáig fog tartani, kölyök macska se kell senkinek, menhelyek tele, csak szólok. Undorító egy ember vagy amúgy. Gondolom a baba is csak a hétüléses miatt jön.
2023. jan. 22. 16:16
 18/24 anonim ***** válasza:
90%
Fent még csak a barátodként emlitetted,most meg már férjed..
2023. jan. 22. 16:46
 19/24 anonim ***** válasza:
87%
#7: akkor mi a kérdés?
2023. jan. 22. 16:49
 20/24 NTBS ***** válasza:
79%

Érdekes kérdés ez nagyon. Több ellentmondás van, ami újabb kérdéseket szül. Döntés van, kérdés akkor minek? Férj vagy barát? Beszéltetek az új állatról mielőtt befogadtad? Igazi régi vágású ember vagy.

Szerintem itt nincs jó megoldás. Ha ennyire domináns vagy a párod előbb-utóbb megunja.

2023. jan. 23. 06:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!