Hianyzik neki a kinti lét?
Lassan 3 honapja befogadtam egy cicat aki nem volt egy eves.
Nagyon jol elvoltunk, viszont az utobbi egy hetben az erkelyajto elott ul egesz nap.
Allandoan nyavog is de nem tudom miert lehet mert folyton jatszana
A szivem szakad meg erte, szerintetek azert bamul kifele mert unja mar magat bent? Mit csinaljak vele?
Tarsashazban elek
Nem ivartalanitottam.
Most mondhatom el azt, hogy beilleszkedett, nem fel, jol erzi magat.
Nem volt meg cicam. 😊 miert kell ivartalanitani egy lakasban tartott fiu cicat? Tobbek kozott ezert is?:)
Elobb-utobb jelolgetni fog, az rettentoen budos es undorito. Ez az egyik.
A masik meg az, hogy nyilvan hatjak a hormonok, akar menni csajozni, persze, hogy ki akar menni.
Azért kell ivartalanítani, mert (ahogy #3 is írta) jelölgetni fog, és ki akar majd szökni. Ivarosan nagyobb esély van arra, hogy kiszökik melletted az ajtón párzási időszakban.
Ha még nem volt egy éves mikor hozzád került nem hiszem, hogy annyira hiányozna neki a kinti élet. Inkább hajtják a hormonok. De ha ki szeretnéd engedni építs neki kifutót, akkor nem tud elszökni de ki is mehet ha akar :D
Kifutot a tarsashazba? Hova?
Az erkelyt meg lehet neki csinalni, esetleg, de en semmikeppen se engednem ki ivarosan macskahaloval se, mert veszelyes, lehet ki akar ugrani, aztan megtalalja a modjat valahogy, talal egy kis rest es kiszabadul. Az meg nem volna jo.
Koszonom szepen :-)
Az egyik ismerosunknek van egy macskaja, azzal “bandazott”
Utcai, gazdatlan macska volt…. Lefogyva csontsovanyra :)
Olyan 9 honapos lehetett mikor befogadtam, csak saccolok mert nem volt meg macskam
Kandur cica volt az is.
Februar vegen lejar a felmondasom, tobbet leszek itthon igy akkor fogom elvinni.
Jelolgetni egyszer jelolt az elejen, amikor meg “felt” ugymond de mar leszokott rola hala istennek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!