Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Nagyon hiányzik a cicám? Hogy...

Nagyon hiányzik a cicám? Hogy szabaduljak meg az ettől az érzéstől?

Figyelt kérdés

2 napja költöztem el a páromhoz a szülői házból. Ott van egy cica, akit nagyon szeretek, viszont ő anyáékkal maradt. Anyáék is nagyon szeretik, szóval nem adták oda, hogy vigyem magammal.

2 napja sírok a hiányától,annyira kötődök ehhoz a cicához :( mikor fog ez elmúlni? Volt már valakivel ilyen, hogy a kedvenc kisállatját nem vihette magával? Mennyi idő után lesz jó?

Egyébként nincs messze tőlem a cica, 2 km-rel van arrébb.. de hiányzik a mindennapjaimból. Én adtam neki enni, almot takarítottam, vigyáztam rá,ha kiment az udvarra, mindig a láb alatt volt.

Egyébként páromnak is van macskája itt bent , szóval itt is tudok cicázni, de hát hozzá még nem kötődök úgy.

Olyan üresség érzésem van, nem találom a helyem, meg folyton eszembe van😓 normális így kibukni egy cicán?

2022. nov. 3. 09:44
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
72%
Szerintem normális, főleg, ha ennyire szereted őt. Kérd meg szüleidet, hogy had hozhasd el őt, mert nagyon nem érzed így jól magad, sírsz meg minden. Csak megengedik...
2022. nov. 3. 09:54
 2/15 anonim ***** válasza:
76%
Hat idovel ez enyhulni fog sztem
2022. nov. 3. 09:55
 3/15 A kérdező kommentje:
Az a baj,hogy akkor otthon a kishugom sírna, ha idejönne.. meg anya is szereti.
2022. nov. 3. 09:57
 4/15 A kérdező kommentje:

Meg, így hogy a páromnak is van egy cicája, nem biztos, hogy jó lenne az enyémnek ha ide hoznám. Mindkettő 1 éves ivartalan kandúr. Nem akarom őket szenvedtetni sem, persze, ha anya odaadná rögtön hoznám is el, max.ha nagyon nem lenne jó neki itt a másik cica miatt,akkor visszavinném anyának. De hát ez a veszély nem fenyeget:D

Szóval nem kell valahogy "felejteni " és a másikkal kialakítani ennyire szoros köteléket.

2022. nov. 3. 10:07
 5/15 anonim ***** válasza:
93%
Amikor hazalátogatsz szeretgesd meg nagyon :)
2022. nov. 3. 10:15
 6/15 A kérdező kommentje:
5! igazad van, az lesz 😇
2022. nov. 3. 10:18
 7/15 anonim ***** válasza:
18%
2 km-re van, és bőgsz? Azért ez nem normális. Meg "üresség érzet"... mi lesz veled, ha egy szeretted meghal? Szerintem keress fel egy pszichiáter, mert ez így nagyon durva. Még azt is megkockáztatom, hogy a kérdés eleve kamu.
2022. nov. 3. 10:39
 8/15 anonim ***** válasza:
86%
Ugyan így voltam, de én nem hoztam el. Haza látogattam amilyen gyakran csak tudtam. Ha jó helyen van, akkor el kell sajnos fogadni.
2022. nov. 3. 10:49
 9/15 anonim ***** válasza:
73%

"2 napja költöztem el a páromhoz a szülői házból."

"Egyébként nincs messze tőlem a cica, 2 km-rel van arrébb"

Szerintem maga a költözés az, amitől bekattantál, mivel elhagytad az eddigi otthonod, a szülői házat és az új helyet még nem érzed magadénak, ezért ragaszkodsz az otthont jelképező macskához ennyire, mert azt siratod, amit ott hagytál, az életedet. Ha nem így van, akkor a 7-essel értek egyet, mert nem normális a reakciód, nem normális, hogy a tőled mindössze egy 2 km-re lévő macska miatt bőgsz, amit bármikor meglátogathatsz.

2022. nov. 3. 10:50
 10/15 anonim ***** válasza:
88%
Kitartást 🥺 Sajnos nincs más mód, kezdj el ismerkedni a párod cicájával, de amikor hazalátogatsz szeretgetheted a tiéd is :)
2022. nov. 3. 10:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!