Nagyon hiányzik a cicám? Hogy szabaduljak meg az ettől az érzéstől?
2 napja költöztem el a páromhoz a szülői házból. Ott van egy cica, akit nagyon szeretek, viszont ő anyáékkal maradt. Anyáék is nagyon szeretik, szóval nem adták oda, hogy vigyem magammal.
2 napja sírok a hiányától,annyira kötődök ehhoz a cicához :( mikor fog ez elmúlni? Volt már valakivel ilyen, hogy a kedvenc kisállatját nem vihette magával? Mennyi idő után lesz jó?
Egyébként nincs messze tőlem a cica, 2 km-rel van arrébb.. de hiányzik a mindennapjaimból. Én adtam neki enni, almot takarítottam, vigyáztam rá,ha kiment az udvarra, mindig a láb alatt volt.
Egyébként páromnak is van macskája itt bent , szóval itt is tudok cicázni, de hát hozzá még nem kötődök úgy.
Olyan üresség érzésem van, nem találom a helyem, meg folyton eszembe van😓 normális így kibukni egy cicán?
Igazatok van, lehet az is a bajom, hogy nem érzem magam otthon még, ami teljesen igaz. Üres a ház, alig van bútor, még dobozból öltözködünk, szóval kényelmetlen. Egyébként is nehezen viselem az apróbb változásokat is, nem hogy ezt, hogy semminek nincs helye és a környezet is más.
Egyébként vágytam már a költözésre, ugyan szerettem otthon lakni, de azért idegesítő is volt a családom, önálló életet akartam, bár nem gondoltam volna, hogy egy költözés ennyire nehéz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!