Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Cica nem tűri meg ivartalanítá...

Cica nem tűri meg ivartalanítás után se a ruhát, se a tölcsért. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Ma ivartalanították a kiscicámat és eleinte ruhát adtak rá. Azt azonnal 1 órán belül kirágta a varrat helyén. Vettünk neki még egy ruhát és most azt is mindjárt eltépi. Tölcsért próbáltunk rá de folyamatosan lejön (pedig oylan szorosan teszem rá, hogy csak egy ujjam fér be) és már ráadni se lehet. Nem tudom mit tegyek már kétségbeesésemben. Van valakinek valamilyen ötlete vagy törétnt már valakivel ilyen?
2023. jan. 19. 20:55
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Attól függ, mekkora az ujjad. Próbáld szorosabban
2023. jan. 20. 07:34
 12/18 anonim ***** válasza:
16%
Érthető. Én se akarnám, hogy öltöztetgessenek, miután levágták a tökeimet.
2023. jan. 20. 08:23
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Azt lehet még megpróbálni, hogy veszel egy új ruhát - de akár a régit is - és egy olyan masszívabb anyagból teszel rá "foltot" vagy erősítést, mindegy minek hívjuk, amit nem tud kikezdeni. Nyilván az egész ruha nem lehet ebből, mert nem tudna benne jól mozogni, de egy műbőr rátétet ha rávarrsz, sztem abba beletörik a bicskája. Vagy bármi mást, ha keresel egy vastag zsákvászon anyagot a méteráru boltban akár.
2023. jan. 20. 08:34
 14/18 anonim ***** válasza:
0%

Nekünk nem volt rajta semmi, csak nyalogatta, de nem rágta a sebet, varratot.

Egy hónapig volt érzékeny, azóta újra kéri a pocaksimit.

2023. jan. 20. 09:06
 15/18 anonim ***** válasza:

Esetleg ezek a felfújhatós gallérok(ezeket általában jobban elviselik):

[link]

2023. jan. 20. 22:12
 16/18 anonim ***** válasza:
Nem tudom lehet-e Mo.on kapni nyakpárnát, olyan mint a tölcsér, ki van bélelve, nem tud lenyulni a sebéhez, és tud vele aludni, mert nem olyan merev és kemény.A you tube-on láttam ilyen videókat, ugy emlékszem a Tiny Kittens sorozatban. Ez is zavarja a cicót, de annyira nem mint a ruha és merev tölcsér. Valaki csinálhatna ilyeneket, gazdik szivesen vennék!!
2023. jan. 20. 23:44
 17/18 anonim ***** válasza:
Előző vagyok:kerestem nyakpárnákat, nagyon szépek, vannak a google keresőbe kell beirni "e collars for cats" sok fajtát dob ki, van olyan is, hogy kivan cakkozva, mint egy virág, nagyon cukik. Aki ügyes, meg tudja csinálni!
2023. jan. 22. 01:55
 18/18 anonim ***** válasza:
Van a hogy beirod Google.n COLLARS FOR CATS ezután kijön egy csomó lehetőség, nyakpárnák a cicáknak. Ha valaki tud varrni, meg tudja csinálni, a nyakpárnától nem kergülnek meg, mert textilből van, ki van bélelve, akkorára kell a tányért csinálni, hogy ne férjen oda a sebéhez.Erre még feküdni, és aludni is tudnak.Azt hiszem, nálunk nincs, de USA.ban és más országokban van.
2023. jan. 28. 01:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!