Tulajdonképpen mi a probléma? Tönkreteszi a dolgokat? Gondolom a házból/kertből nem zár ki, szabadon járhatsz.
Mi lenne az elvárás?
2023. jan. 17. 17:27
2/19 anonim válasza:
A macska ilyen :D
2023. jan. 17. 17:27
3/19 anonim válasza:
A macskád nem a partnered, hogy igy érezz vele kapcsolatban.
2023. jan. 17. 17:29
4/19 P.O.C. válasza:
Beíratod valami jogi tanfolyamra a magántulajdonról.
2023. jan. 17. 17:31
5/19 A kérdező kommentje:
Mindent úgy használ, mintha az övé lenne.
2023. jan. 17. 17:34
6/19 anonim válasza:
Csak magadon tudsz változtatni, mert minden macska ilyen, kisebb vagy nagyobb mértékben. Territoriálisak.
De, ha elvette pl. a hajszaritodat és használja, feltétlenül hívd fel az rtl Fokuszt.
2023. jan. 17. 17:45
7/19 anonim válasza:
Nekem sikerült betanítanom a két macskámat,hogy ha szólok akkor azt csinálják amit én szeretnék,de nyilván ha nem vagyok otthon akkor persze megy a buli viszont nem csinálnak kárt.Szerencsére 🙂
2023. jan. 17. 17:49
8/19 anonim válasza:
Nekem a kandúr az úr a háznál. Úgy járkál, mintha az övé lenne az egész ház. Ha jön egy látogató, akkor jön hozzá, az ajtóba, végig méri. Ha nem tetszik neki az illető, akkor a cipője mellé szarik.
2023. jan. 17. 17:50
9/19 anonim válasza:
Nekem még az idejáró kóbor macskák is szót fogadnak. Komoly erős szigorúság kell nekik arra a pillanatra, mikor rosszat tesznek. Mindenkor máskor abszolút kedvesség, szeretet.
Ha azt mondom neki feküdj lefekszik, ha azt menj ki a szobából szó nélkül kimegy.
2023. jan. 17. 17:54
10/19 anonim válasza:
Ha én rászólok a macskámra, mert épen elkapom amikor rosszat tesz, akkor bosszút áll. Lehuggyozza a párnám, a takaróm, az ágyam alá szarik a fejrészhez, a cipőmbe huggyozik vagy kakál. Én nagy ívben kikerülöm a macskát. Simogatni ölbe venni nem hagyja magát. Adok neki inni, inni, tisztán tartom az almot és ennyi. Ő is elvan nélkülem én is nélküle. Van amikor egésznap nem látom, főleg télen az ágy alatt döglik.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!