A macskám minden nap hajnali 4kor kel ill.kelt engem is addig nyávog míg nem játszok vele, de valami irtó hangosan Mit tegyek?
Pedig levan fárasztva mindennap több órás játékkal, foglalkozva van vele.
Benti cica 9 hónapos ivartalanított fiú.
Kelj fel, adj neki kevés kaját (mondjuk egy kanál nedves kaját) majd ha vissza jön pihenjetek.
Az én macskám is mindig hangosan jött felkelteni majd rászoktattam arra hogy egy kicsit együtt aludjunk.
Nem szabad ráerősíteni 😞 ha azt látja, hogy nyávogással eléri, amit akar, akkor annál jobban fog nyávogni.
Tudom, milyen idegesítő egyébként, nekem a macskámnak kb. 2-3 éves korára állt át az alvásciklusa olyanra, mint az enyém. Most már végigalussza az éjszakát, de addig kemény volt. Sajnos sok mindent nem tudsz tenni, azon kívül, hogy nem hagyod zsarolni magad 😞
Köszönom a tanácsokat!
Nem kertes házban lakunk így nem kijárós a macska.
Amúgymeg azért is benti mert az utcáról szedtem fel szegenykét csontsoványan és csipásan az orvos szerint bántalmazva is lehetett.
Szerintem a "Simon's Cat" Youtube csatornáról nagyon sok hasznos tanácsot kaphatsz macskatartás problémaelhárításáról.
Talán a te problémádat itt dolgozták fel leginkább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!