Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Reménytelen a macska “nevelése”?

Reménytelen a macska “nevelése”?

Figyelt kérdés

4-5 hónapos, 1 hónapos kora óta van itt. Olyan, mintha semmi nem hatna rá. Reggelente kaparja az ajtót és nyavog: ha nem reagálunk, akár egy órán at. Ha lefrocskolom, elszalad, de másnap újra kezdi.

Nagyjából hasonló “belatassal” működik minden egyéb…

2023. jan. 12. 07:20
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
0%

Tépd fel az ajtót hirtelen, üvölts rá, hogy halálra rémüljön és takaródj helyedre, aztán leesik neki, hol a helye-reggel pláne.

Ez csak macska-öntörvényű, nem értelmes lény és csak agresszióval nevelhető, különben semmi sem változik akaratod szerint...

2023. jan. 12. 13:58
 12/14 A kérdező kommentje:

Nem esik le neki, utolsó. :D

Azon gondolkodtam ma, hogy lehet, megijed akor, de igazából nem tudja, mire fel a hangoskodás...

2023. jan. 12. 14:41
 13/14 anonim ***** válasza:
0%

H_lye egy macska akkor:DDD

Dobbants is egyet kettőt a lábaddal és vágd hozzá-utána a papucsodat;)

Ennyiből se ért-értene nálam, akkor lakcímet változtatna:)

2023. jan. 12. 14:44
 14/14 anonim ***** válasza:
Eszembe jut az én kiscicám /2o éve RIP/.nem engedten be a hálóba, ajtó zárva volt, cicus oldalán az ajtó előtt egy óriási kitömött panda volt kb. 1,5 méter magas. Picuri sirt nagyon, hallottam, ahogy rá ugrált. A fülembe füldugót tettem még hallottam, hogy a plűss panda feldőlt.Hallássérült vagyok, igy elaludtam. Attől kezdve cicóka minden éjjel csendben aludt a kinti szobában. Napközben jőhetett az ágyamba, imádtam. Ma is imádom, nem lett több cicám.Pesten lakom, nem is látok évekig cicákat, sokszor sirok, remélem, boldog a cica menyországban.
2023. júl. 30. 18:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!