A 4 honapos kismacskám meghúzhatta vagy eltörhette a lábát játszás közben?
Figyelt kérdés
Legkésőbb holnap reggel tudom állatorvoshoz vinni.
Mivel csillapíthatnám a fájdalmát (orvosság nélkul)
Nagyon eleven kiscica, mindenre amire csak tud felmászik.
Azt vettem észre rajta kb fél órával ezelőtt, hogy gyorsan veszi a levegőt és ha hozzáérek akkor elkezd nyarvogni hogy fáj valamie. De nem rég próbált elsétálnivaz itatótálja felé és akkor láttam meg hogy a bal első lábára nem lép rá egyáltalán. Behajtva tartja, nem egyenesiti ki, de próbálja, csak nem birja és akkor elkezd hangosan nyarvogni. Megnéztem a tappancsait és nincs bennük semmi sem, megnéztem hogy be-e dagadt a lába vérzik-e stb de nem láttam semmit sem.
Állatorvos hoz csak holnap reggel tudom elvinni mert zárva van minden az unnepek miatt (nem magyarországon élek)
2023. jan. 3. 18:08
21/24 anonim válasza:
N, mi a helyzet? Hogy van a cica?
22/24 anonim válasza:
Volt orvosnál a cica? Kérdező, nagyon eltűntél... ;)
23/24 anonim válasza:
Engem is érdekelne hogy jól van-e a cicus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!