A 4 honapos kismacskám meghúzhatta vagy eltörhette a lábát játszás közben?
Legkésőbb holnap reggel tudom állatorvoshoz vinni.
Mivel csillapíthatnám a fájdalmát (orvosság nélkul)
Nagyon eleven kiscica, mindenre amire csak tud felmászik.
Azt vettem észre rajta kb fél órával ezelőtt, hogy gyorsan veszi a levegőt és ha hozzáérek akkor elkezd nyarvogni hogy fáj valamie. De nem rég próbált elsétálnivaz itatótálja felé és akkor láttam meg hogy a bal első lábára nem lép rá egyáltalán. Behajtva tartja, nem egyenesiti ki, de próbálja, csak nem birja és akkor elkezd hangosan nyarvogni. Megnéztem a tappancsait és nincs bennük semmi sem, megnéztem hogy be-e dagadt a lába vérzik-e stb de nem láttam semmit sem.
Állatorvos hoz csak holnap reggel tudom elvinni mert zárva van minden az unnepek miatt (nem magyarországon élek)
Nyugi, ne veszekedjetek. :)
Remélem, holnapra rendbejön a picike. Majd írd meg, mi volt a baj!
15 ha szerinted kamu akkor remelem jot szorakozol ezen.
Mert en nagyon nem szorakozom
#15 előtte írták, hogy ha játszott az anyacicával, akkor a nagy cica megharaphatta és attól fájhat a lába. Gondolom azért kezdett el róla többet írni, mert a magyar Karen-ek minden kérdés alá odaírják, hogy "milyen felelőtlen gazda vagy, hogy nem ivartalanítod ki a macskát, stb" ha nem írod oda minimum háromszor, hogy ivartalanított és oltott.
A cicát szerintem rohadtul nem érdekli, hogy kinek küldik el videón. Egyébként mit csináljon vele? Maximum bezárni tudja, hogy ne sérüljön meg jobban. De ha tudsz jobbat írd meg, ne kötekedj. Ha pedig kamu a kérdés (bár szerintem tuti nem az) akkor is, téged miért zavar? Válaszolj rá ha tudsz, ha meg nem, görgess tovább.
Nem tudom azt is te írtad e, hogy ilyenkor már nyitva vannak a boltok, de egy csomó még nálunk se nyitott ki. Van amelyik ötödikéig nem is fog, pedig Magyarországon élek.
Kedves Kérdező, szerintem is az a legjobb amit tehetsz, ha éjszakára bezárod. Ha nem látsz duzzanatot szerintem ne hűtsd, már csak azért se, nehogy megfázzon a cicus. Jobbulást neki! Majd írd meg mizu :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!