Horgászat közben szoktam adni csalihalat ott élő félvad macskáknak.Még sosem panaszkodtak.Átlag 1 perc alatt tüntet el egy macska egy tenyeresnél kisebb kárászt,keszeget-de úgy hogy semmi nem marad belőle...
2022. dec. 27. 13:08
12/25 anonim válasza:
11 a verebekkel ugyanez.
2022. dec. 27. 13:10
13/25 anonim válasza:
szerintem ne! a mi macskánk bár nem lakáscica hatalmas udvarunk van naponta szerzi a sebeket ekereket zabál meg siklokat !de azért félek neki adni szálkás halat!
2022. dec. 27. 13:12
14/25 anonim válasza:
Nyersen lehet, főve nem.
2022. dec. 27. 20:16
15/25 anonim válasza:
Látszik, hogy az önkéntes állatvédők lepontozgatnak. Azt is, akik szerint tilos adni, azt is, akik (mint mi) a kis halazást támogatják.
50 évvel ezelőtt is megélt a paraszt macskája, ha nem az 5000 forintos tápon nevelt macskáról van szó, nem kéne, hogy baja essen.
Figyelni rá, hogy ne fulladjon meg meg szerintem alap dolog minden állatunknál
2022. dec. 27. 21:46
16/25 anonim válasza:
(Még mindig előző)
Üdv, egy 8 éves mentett cica gazdája
2022. dec. 27. 21:47
17/25 anonim válasza:
Én csak főtt csirkemell filét adok nekik és prémium száraz tápot! Nem is értem, minek olyannak macska, aki ezen spórol! Inkább én nem eszek de neki akkor is megveszem!
2022. dec. 28. 08:00
18/25 anonim válasza:
17 és ugye mindenki eressze szélnek a macskáját, aki nem így tesz, ugye?
Ezt volt. Mondandód lényege?
2022. dec. 28. 09:35
19/25 anonim válasza:
18-Én is ezen gondolkodom,hogy jön a csirkemell a döglött halhoz....
2022. dec. 28. 09:48
20/25 anonim válasza:
Úgy hogy aki csak maradékkal meg csontokkal képes etetni a házi kedvencét, az inkább tartson hangyát! Nekem ha kutyám lenne, se adnék csontot neki soha!! Volt ismerősöm akinek megfulladt a kutyája tőle..
Sok spórolós barom! Én minimálbérért gürizek, de mindent megadok a kedvencemnek.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!