Ez a hordozo hatizsak cicaknak mennyire tartos?
Ennek az alapterülete 22cmx33cm. Nem tud benne egy felnőtt 3-4kg-os macska kényelmesen mozogni.
A szállítónoxok átlag mérete 35cmx45cm.
Az enyém ülni sem tudna benne olyan kicsi! :D 47 centis ülve plusz a fülek. 96 centis, ha kényelmesen fekszik, picire gömbizve is 35x35.
Nagyobbat vegyél neki! A Trixie is gyárt pl. vagy 10 félét vagy a centrumzoon van gurulós bőrönd-hátizsák kombó!
A méretről nem ismétlem az előttem szólókat, a cipzárral viszont jogos a félelmed, bújtass át rajta gyorskötözőt vagy legalább túrahátizsákos hurkot, valamit.
Plusz: normális hátizsákba a macskát is belekötöd egy rövid pórázzal, amolyan biztonsági öves módon, így nem tud hirtelen kiugrani, ha ki is piszkálja a cipzárat.
Persze egy ilyen kicsi táskánál ez se opció, felkötné magát kb.
Jo most johet a lepontozas, de ez a taska egy szar es pont. Raadasul nyaron dogmeleg lehet benne, nem szellozik eretelmesen. Talan meg telen se jut normalis oxigen be, ez a muanyag szar par picike lyukkal nem tul biztato.
A masik oldala a temanak meg az, hogy a macska nem biztos, hogy annyira elvezne a setakat, nem biztos, hogy lenne erre igenye.
koszonom a velemenyeteket❤️
9es probaltam kiskoratol kezdve hámhoz szokatni,(ugy volt hogy csak benti cica lesz) de egyszeruen lehetetlen, nem akar megmozdulni csak all, hiaba lokdostem a popojat akkor megy par metert, de semmi./
Kinti benti cica igazabol
de mivel koltozok el igy nem kertes hazba lesz es ezert gondoltam valami megoldast
koszonom megegyszer a segitsegeteket
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!