Van aki tudja hogy a Mirumkitty ragdoll cica tenyésztők helyileg hol vannak?
Figyelt kérdés
Ragdoll cicát szeretnék és az ő weboldaluk nagyon megfogott, nagyon részletes a tájékoztatás és szívükön viselik a cicáik (és a leendő cicák) sorsát. Tőlük szeretnék majd befogadni egy Ragdoll bébit. Hogy helyileg hol vannak azt viszont nem tűntették fel azon kívül hogy vidéken. Van aki tudja esetleg? Az árak sincsenek feltűntetve bár az nekem nem számít, nagyjából tudom mennyi az annyi.2022. dec. 15. 22:38
1/5 anonim válasza:
Honnan tudhatnánk? Miért nem írsz neki emailt vagy hívod fel? Sosem értettem miért egyszerűbb itt kérdezni, úgy hogy nagy valószínűséggel úgysem kapsz választ egy konkrét tenyésztőre vonatkozóan, ahelyett hogy vele beszélnél. Teljesen logikátlan.
2/5 A kérdező kommentje:
Akkor szeretnék nekik megfogalmazni egy emailt amikor már pontosan tudok mindent, nem szeretem ha egykét hiányos infó miatt bukik minden.. Persze írok nekik csak gondoltam hátha szerencsém lesz és tudja vaki a helyszínt (elvégre ismert tenyésztőkről van szó) mert ha messzebb van 300 km-nél akkor nálam már tárgytalan.
Nem logikátlan csak túlgondoló típus vagyok
2022. dec. 16. 11:01
3/5 anonim válasza:
Nem fog hiányos infó miatt bukni, majd kérdez, ha nem tiszta valami. Ő is ember, nem az isten maga, bar még az istennel is lehet kommunikálni
4/5 anonim válasza:
Szerintem aki titkolja, hogy hol tenyészt helyileg, az megbízhatatlan.
(legalább a település nevét megadhatná, ahol a tenyészet van)
5/5 Ed1224 válasza:
Szia, sajnos ők kiköltöztek az USA-ba, mondjuk elég régi a kérdés, szóval azóta bizos megoldódott a cica-helyzet. :) Nekem tőlük van cicám, 2022. április végén hoztuk el és akkor már költözésben voltak, mostanra meg is szűnt a magyar honlapjuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!