Hogyan tudnánk levágni a cicánk karmait?
3. vagyok. Mikor ébren van én úgy szoktam, hogy levágok egyet-egyet, közben jövök-megyek. Persze ez úgy ideális, ha a macska a fotelban fekszik, így elég magasan van, hogy kézre essen. Nekem meg meg kell jegyezni, hogy melyik karmát vágtam már le.
Ha nem túl jó a viszonyotok, akkor lehet úgy, hogy egy ruhába csavarva megfogjátok, de ez akkora stressz lesz,hogy egy életre utálni fogja. Én inkább udvarolnék neki.
2 emberes moka. Betekeritek takaroba, ugy, hogy egyszerre csak egy laba logjon ki.
Az egyikotok fogja, a masikotok levagja.
Ez az alvasosdi nekunk se jott be, utalja alapbol, ha a labat fogdosom, ha kozelitek fele, felpattan es elmegy.
Igen, amugy stresszes levagni neki igy, de nagyjabol olyan 15-20 perc es elfelejti, 12 eves mar a macskam, 11 eve lett volna ideje megszokni az evi 2 karomvagast, amiota nalam van, de nem sikerult neki.
Viszont nem tunik nekem lelki serultnek eddig, 20 perc utan lenyugszik, jon es dorombol 🐱🐱
Sehogy. Ha bizonytalan vagy, vigyétel el állatorvoshoz, vagy állatkozmetikushoz, ők pikkpakk levágják.
Ha nem tudjátok megtartani és normálisan "lefogni", véletlen tényleg megvághatjátok, és akkor aztán valóban utálni fogja a procedúrát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!