Markesz kérdése:
A Perzsa cicám fenekére egy nagy gombóc kaka ragadt, és szenved, de nem tudom levágni. Vajon állatorvos, vagy kozmetikus elvállalná?
Figyelt kérdés
Először még csak fostos volt a feneke, de azt mindig megoldotta magának, olyankor nem jöhetett be, most pár napra rá, vettem észre hogy már jó nagy gombóc, és hiába próbáltam nekiesni ollóval, nem jutok eredményre....állatorvos?2014. okt. 23. 11:35
1/4 Medvi válasza:
Állatorvos és kozmetikus is meg tudja csinálni, de jó lenne, ha nem kellene emiatt bealtatni. Vidd el mielőbb, ne szenvedjen tőle!
2/4 anonim válasza:
te kint tartod a perzsát?Fésüld ki vagy vágd ki vagy ha ez nem megy akkor vidd el dokihoz vagy kozmetikába,inkább dokihoz hisz a hasmenést nem ártana kezelni is.
3/4 A kérdező kommentje:
Elvittem kozmetikushoz, levágta a kis golyójáról a nagy szarcsimbókot, meg amit tudott, hazahoztam, rögtön kellemes meleg vízbe betettem, és áztattam kicsit, megmostam samponnal, jól leöblítettem még kicsit hagytam ázni, megvagdostam még én is a csimbókjait, megszárítottam, és mind2-en öregedtünk vagy 10 évet....most kicsit haragban van velem, de majd a halas whiskas megoldja a kis lelkét, és bújni fog, ahogy eddig...! :)
2014. okt. 24. 17:10
4/4 anonim válasza:
Erre a későbbiekben figyelned kéne, mert az is előfordulhat, hogy úgy összeragad a feneke környékén a szőr, hogy nem fog tudni kakálni tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!