Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Van olyan akivel együtt...

Van olyan akivel együtt alszik a macskája az ágyban?

Figyelt kérdés
2010. szept. 30. 21:12
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
41%
utolsóhoz csatlakozom. én nem is akarom kidobni a macskát. egyedül élek, tök jó, hogy van ott valaki. ettől függetlenül tudom a "helyén" kezelni az állatot. ő nem ember, csak egy háziállat. nem gondolom, hogy gondolatai, vagy érzései lennének. azért jön oda mert fűtöm a takarót alulról, és szívesen becsatlakozik. ettől függetlenül jópofa és szórakoztató a kis hülyegyerek, reggel egészen hihetetlen pózokban kelünk fel. :D
2010. szept. 30. 22:13
 12/26 anonim ***** válasza:

21:25-es vagyok

Mi is úgy kezdtük, hogy: "nem szeretjük a macskákat!" Aztán olvasd el, mi lett belőle...

2010. szept. 30. 22:16
 13/26 anonim ***** válasza:
100%

21.33-nak.

Mikor megvettük a kiskutyát, akkor megbeszéltük a párommal, hogy a kutya az ágyba nem jöhet. Na mindaz addig a percig igaz is volt, mig saját magától nem tudott felugrani. Attól kezdve le sem lehetett onnan rakni. Nem mondom, hogy a legjobb dolog, de imádom az állatokat (kutyát, macskát egyaránt), és én akartam, hogy én legyek a gazdája nem ő.

Legfeljebb két naponta ágynemüt cserélek, a mosógép elbirja.

2010. szept. 30. 22:19
 14/26 anonim válasza:
Régen én sem tudtam volna elkézelni, hogy nekem kiscicám legyen, de most mégis van egy picike, és nagyon imádom. Még csak 5 hetes, és nemrég fedezte fel, hogy ő felis tud ugorni az ágyba. Ma délután együtt aludtunk, azonban most itt alszik a kis kosarában. Én próbálom úgy nevelni őt, hogy oké napközben lehet az ágyon, de este aludjon a kis kosarában.
2010. okt. 1. 00:34
 15/26 anonim ***** válasza:

21:33-as vagyok.

én is imádom az állatokat de kutyás vagyok. én azt mondom h a háziállatnak tudnia kell hogy mit szabad is mit nem. minden állatot meg lehet nevelni arra hogy ne másszon be az ágyba ha nem akarjuk.nagymamám kutyája megtanulta hogy csak a konyháig jöhet be a házba.hiába nyitjuk ki a szobaajtót és hívjuk, nem jön be, megáll a küszöbön. ennyi.

egyik barátnőm kutyája is mindig az ágyban aludt vele, napközben is végig ott feküdt a kanapén és ha mentem hozzájuk engem például nagyon zavart h én is tiszta kutyaszőr lettem. nem nagyon volt gusztusom náluk aludni pontosan ezért, hiába húzott ágyneműt, még a számban is kutyaszőr volt reggelre.

2010. okt. 1. 10:32
 16/26 anonim ***** válasza:
Nekem három cicám van. Az egyik a férjem párnája és az én párnám között alszik, a másik a férjem lábánál a harmadik jobb esetben a másik ágyon, de szokott olyan időszaka is lenni, hogy hajnali 2-3 óra körül oda fekszik az én lábamhoz és ott durmol tovább.
2010. okt. 1. 11:08
 17/26 anonim ***** válasza:

10:32

Igen, a kutyák jól nevelhetők. De láttál már megnevelt macskát? Legfeljebb megfélemlítettet...de ezek az állatok csak azt teszik meg, amit meg is akarnak!

2010. okt. 1. 19:07
 18/26 anonim válasza:
00.34-es nem akarok offolni, de megkérdezhetem, hogy került hozzád egy öt hetes kiscica?
2010. okt. 2. 11:58
 19/26 anonim ***** válasza:
Teljesen kiborulok ha véletlenül nem velem alszanak a cicáim. De szerencsére majdnem mindig velem alszanak. :)
2010. okt. 2. 18:52
 20/26 anonim ***** válasza:

11:58: biztos elrabolta, éhezteti, és kínozza.

nem tök mindegy? a lényeg, hogy jó helyen van.

2010. okt. 2. 19:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!