Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Van olyan akivel együtt...

Van olyan akivel együtt alszik a macskája az ágyban?

Figyelt kérdés
2010. szept. 30. 21:12
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
100%
Velem szokott néha, de nem kényelmes, mert állandóan a hátam közepén akar aludni (hason alszom), és azért van egy kis súlya. Hiába rakom le magam mellé a paplanra, visszamászik.
2010. szept. 30. 21:16
 2/26 anonim ***** válasza:
100%
Jelen! De csak ritkán, és olyankor sem túl sokáig.
2010. szept. 30. 21:16
 3/26 anonim ***** válasza:
nálunk nincs más alternatíva. akkor is az ágyamban alszik, ha én éppen nem. ha én ott vagyok, akkor neki is ott KELL lennie, és hozzámbújva aludni. :D
2010. szept. 30. 21:22
 4/26 anonim ***** válasza:
Ha éppen benn van, és olyan kedve van, akkor velem alszik. Leginkább csak hajnalban jut be a házba, és olyankor addig sír az ajtóm előtt, míg valaki be nem engedi hozzám. Lehet nem egészséges, de minden gyógyszert, oltást megkap, és eddig még semmi bajom nem lett tőle. Meg egyszerűen imádom őt... Bármit képes lennék megtenni érte.
2010. szept. 30. 21:24
 5/26 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a kutyám alszik az ágyban,én meg a földön.
2010. szept. 30. 21:24
 6/26 anonim ***** válasza:
Rendszeresen a lányommal alszik. Az az igazság, hogy úgy viselkedik "őnagysága", mintha tulajdonképpen az az ő szobája, ágya volna, nem a lányomé:D És méltóztatik beengedni oda a gyereket is...
2010. szept. 30. 21:25
 7/26 anonim ***** válasza:
A 30 éves fiamnak két cicája is van, ő már alig fér el az ágyban. Nálunk egy havanese kiskutya uralja az ágyat. A 180 cm széles ágyon a kiskutya középen keresztben, mi meg majdnem leesünk az ágyról, mert nem férünk el tőle:)
2010. szept. 30. 21:29
 8/26 anonim ***** válasza:

Velem is!:D

Mikor nem vagyok otthon, ő akkor is ott van. Párnámon a feje és úgy alszik. Mint egy ember. Amikor hazaérek, én is csatlakozom hozzá. :D

2010. szept. 30. 21:30
 9/26 anonim ***** válasza:
12%
nincs kutyám se macskám de egészségtelennek és hülyeségnek tartom hogy az ágyban alszik egy állat bármilyen, tiszta is.ha egyszer beszokik, az Isten sem veri ki onnan...ha lesz kutyám (a macskát nem szeretem) akkor kap egy fain kosarat és abban alszik majd.
2010. szept. 30. 21:33
 10/26 anonim ***** válasza:
100%

Az előzőre válaszolnék:

1. Egy macska ott alszik, ahol kedve tartja. Vehetsz neki kosarat, a legdrágábbat, legtöbbször - bocsi a kifejezésért - szarik rá. (Szerencsére nem feltétlenül szó szerint.)

2. Aki egyszer macskát akart, és kapott/vett, az nagyon-nagyon megszereti. Nem tudsz kidobni egy ártatlan tekintetű, dorombolós kiscicát magad mellől, ha "puszit ad" és hozzád bújik. Olyan, mint egy örök kistestvér.

2010. szept. 30. 22:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!