Kinek mennyi cicája / macskája van?
Sajnos csak egy, miutan ki akarta nyirni a masodikat, aki volt, de olyan szinten, hogy baleseti meg tetanusz lett belole, mert a parom szet akarta oket valasztani… Hat, egy full agressziv, beduhodott macskahoz ne probaljatok puszta kezzel erni.
Az aldozatot (a cicat, nem a paromat :) ) elvitte tesom, az enyem azota is elvezi egy egyke macska letet. Fura, mert elotte 2 even at kijottek egymassal, aztan hirtelen nem. (Puszipajtasok nem voltak, osszebujos alvas nem volt, de tamadas sem, neha kergetoztek jatekbol, meg tudtak letezni egy legterben bekesen.)
Sajnos egy sem, pedig hatalmas macskarajongó vagyok. ☹️
Albérletben élünk, nem tarthatunk állatot.
Egy ivartalan kandúr (3,5 éves) és egy ivartalan nőstény (2,5 éves).
4 hetesen találtam őket kidobva.
Egy ivartalan nőstény cica, de van mellette még két kutya és egy pinty család.
A kutyák szeretik a macskát, a macska nem bántja a madarakat, úgyhogy szerencsém van. :)
Volt előtte egy kis kandúr, amit pár hetesen találtam. Tudtam hogy nem lesz jó vége és nem is lett. Az újonc pöttöm már az elején fújt a 6 éves cicára, és ahogy nőtt, úgy lett egyre durvább. Hiába lett ivartalanítva szinte rögtön, nem lehetett bírni vele. Állandóan kergette a másikat, aki előtte mindig halál nyugodtan elvolt. Leteperte, pofozta, visítások voltak, én meg elvertem a fenekét. Minket imádott, bújt, de az állatokat utálta. Amikor már a kutyákat is elkezdte pofozni csak azért, mert elmentek mellette, elegem lett.
Egyszer nyitva maradt az ajtó, ő meg elcsavargott, a szomszéd pedig befogadta, akinek csak ő van. Így béke lett itthon is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!