Ajánlanátok a bengáli macskát olyanoknak akiknek még nem volt macskája de szeretne egyet?
Na 6-os, fogadj orokbe te, hajra! Mindenkinek ott a lehetoseg, nem csak beszelni kell rola, hanem csinalni. En fogadtam orokbe is, meg vasaroltam tenyesztotol is, ki nem talalnad, melyik allattal volt konnyebb es melyik kerult rohadt sok penzbe az egeszsegugyi gondjai miatt, amirol elore ugyebar nem tudtam.
Bizony am, az orokbefogadott! Tobb penzbe van mar, mint a tenyesztos kutyam.
Szoval tessek ezt is megemliteni, amikor az orokbefogadasrol papolsz, hogy nem minden ennyire rozsaszin es varazslatos 😊
A tenyeszto amugy NEM egyenlo a szaporitoval, ezt kene a pici fejedbe verni es akkor mar jok leszunk 😊
Miért kellene fürdetni? 2 éve van bengálim, egyszer se fürdettem meg. Baba illata van.
Amúgy elég érzékeny gyomrú macskák, gyakori náluk a hasmenés. Nem lehet nekik akármilyen tápot adni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!