Holnap viszem ivartalanítani a fiú cicàmat, de elèggè izgulok, mert nem lesz kocsink, ès busszal kell őt hazahoznom. Nem fog megfàzni?
Figyelt kérdés
Viszek egy csomó pokrócot neki, de közben meg azon gondolkodtam, hogy túlságosan betakargatni a műtét utàn, biztonságos? Bocs, ha hülye kèrdès, csak màr ilyeneken paràzom, hogy meg ne fulladjon, vagy valami.. Tudom, hülye vagyok, csak útközben nem tudom, mennyire tudok majd rà figyelni. Nem lesz túl hosszú út, de mègis. Köszi, előre is!2022. dec. 8. 20:44
11/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, szerencsére nagyon jól van! :) Gyakorlatilag, ugyanolyan rosszcsont, mint előtte, 3 óràval a műtét utàn, màr ugràlt a tesójàra..:D Esett az eső, elèg stresszes, meg rossz volt hazaèrni, de túl vagyunk rajta.
2022. dec. 12. 01:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!