A macskátok szereti az olajbogyót?
Figyelt kérdés
Az enyémek szinte eufóriába esnek tőle, és hemperegnek. De van amelyik nem eszi meg.2022. dec. 8. 12:06
11/15 anonim válasza:
Az egyik cicám teljesen megőrül érte. Fetreng a földön, csöpög a nyála, és addig zaklat, amíg nem adk neki.
És igen, szokott kapni 4-5 szemet, amikor valamihez olajbogyót eszek. A ragadozó állatok nem kizárólag húst esznek, a természetben is esznek növényeket, gyümölcsöket, magvakat. Az, hogy az étrendjének nagyrésze hús, nem azonos azzal, hogy csak azt ehet, kedves 5. válaszoló! A jobb minőségű macskatápokban gyakran vannak pl. zöldség kivonatok, ezekkel lesz teljes a ragadozó étrendje. A rossz minőségű tápok is "macskának valók " pedig megbetegíthetik a cicát, nem jut elegendő tápanyaghoz, rövidebb életet fog élni, stb.
Én mondjuk előbb adok neki olajbogyót, mint Kitekatot vagy Whiskast...
12/15 anonim válasza:
Az enyémek nem, de ők mondjuk nagyon semmit nem szeretnek azon az egyfajta tápon kívül, amit igen.
13/15 anonim válasza:
Nem tudom, szerintem azt nem. De a fott brokkoliert ugy megvadul, mint semmi masert, alig lehet tavol tartani tole. Kb olyan jelenetet tud rendezni miatta, mint azok az ehezo kiscicas videok, amikor felmaszik az ember laban a macska, mintha meg eleteben nem evett volna semmit…
14/15 anonim válasza:
Én cicám is imádott vele henteregni. Megenni nem ette, csak totál bepörgött :)
15/15 anonim válasza:
Igen, forgatja a kezében mint a szegény Yorikot, görgeti, dobálja a végén meg elfogyasztja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!