Eltűnt a macskám, van esély rá, hogy előkerül?
Figyelt kérdés
Több mint két napja eltűnt az 5 hónapos macskám. Kinti macska, szóval előfordult már, hogy eltűnt egy-két órára, de mindig visszajött. Először azt hittem, újra elkóborolt egy kis időre, de most már nagyon aggódom, hogy nem jön vissza.2022. nov. 30. 22:55
21/34 anonim válasza:
#18 Ez tény, de gondolom aki kiengedi valaha két percre a macskáját, az a macskavállalás előtt kicsit tájékozódott a természetükről, hogy mekkora területet képesek bejárni, ha olyan kedvük van, és felkészült arra, hogyan adja be a gyereknek, ha Cirmi nem jön többet haza. Ezzel jár, ilyen az élet.
22/34 anonim válasza:
Itt nem mi ugrottunk neked. Általában a megrögzött, "az állat bent undorító és kint a helyük" emberek ugranak azoknak akik másképp gondolják ezt. Nekem úgy tűnik te tartod hülyének azokat, akik nem úgy csinálják mint te. Gondolom kiveri a biztosítékot végképp, ha már valaki ivartalanít is. Én ezt tettem és még oltára is mennek majd, mert ilyen egy normális gazda.
23/34 anonim válasza:
#22 Miért verné ki a biztosítékot? Mondok valamit, ami nem tetszik, és egyből feltételezni kell egy ökörséget, amit senki nem mondott? Gratulálok a vitaKULTÚRÁDHOZ. Azt sem mondtam, hogy az állat bent undorító. Azt mondtam, hogy az alomba sz*rás NEKEM undorító. Engem nem zavar, hogy más bent tart macskát, szeretem a macskákat, ismerőseim macskáit imádom, csak tudom, hogy nekem otthonra nem kéne, és nem értem, a benti macskásokat mit zavarja, hogy vannak kinti/kinti-benti macskások.
24/34 anonim válasza:
Akkor zárjuk ezt le azzal, hogy elolvasod az első válaszod
25/34 anonim válasza:
#24 Elolvastam. A fodrászom macskája két hónappal az eltűnése után úgy jött vissza, mintha mi sem történt volna.
27/34 anonim válasza:
#26 Full benti macska, nyitva maradt résnyire az ablak, amíg 3 percre kiment megnézni a fővő kaját a konyhában, és kiszökött. Azért ne szórakozzunk már, a legtöbb kisbaba sem öli meg magát 3 perc alatt. Ahogy említettem, én szeretem a macskákat, csak otthonra nem kéne, de ki kell egészítenem, hogy a hozzád hasonló macskab*ziktól konkrétan forog a gyomrom. Találj már valami értelmeset az életedben azon kívül, hogy egy teljes önellátásra képes állatot babusgatsz.
28/34 anonim válasza:
Valahogy minden kommented üti a másikat
29/34 anonim válasza:
#28 Komplex gondolkodásra képtelen ember számára nyilván. Pl. a mai napig semmi bajom nem volt semmilyen macskatartóval, most már veled van. Idegesítő, bigott, bunkó barom vagy.
30/34 anonim válasza:
27, én milyen jó életük is van azoknak a háziasított állatoknak akik önellátásra szorulnak egy városban… mert ugye házimacska nem nagyon költözik ki az erdőbe… az a vadmacska vagy a hiuz
A hazimacskat az ember magához szoktatta, az utcán levő macskák pont olyanok mint az emberi hajléktalanok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!