Macskaalom hasznalata? Kinek mi valt be?
Sziasztok.
Elso cicam tartom.
Fedett wc-t vettem neki, beleontok 5 kg almot azt mennyi ido utan csereljem ki? Ti hogyan csinaljatok?
Sparban es dm-ben vettem neki almot, de nem csomosodik es budos is.
Kinek mi valt be? Koszonom szepen
Koszonom szepen mindenkinek🤍
Csomosodo almot vettem eddig, de a pisi nem csomosodott ossze, beleragadt az alom aljaba :)
Ezt terveztem kiprobalni a sok pozitiv velemeny gyanant, megnezem az aldi szallit-e hozzank, bar nem hoszem mert eleg messze van :)
Vagy 1 éve használtam ilyen almot két kandúrhoz.Kb. 2 hétig jó volt az illata, aztán gyorsan büdös lett a napi takarítás ellenére. A csomók nem kis része apró darabokra esett lapátolás közben. Nem rendeltem többet belőle. Nem tudom mostanában milyen lehet a minősége.
Amit tapasztalok, az, hogy ahogyan drágulnak az almok úgy lesz a minőség is egyre pocsékabb.
Talán egyetlen egy volt a rengeteg féléből, ami nem volt annyira szar. Ever Clean volt talán a márka, de a 10 l 3 hét alatt elfogyott a be ígért 2 hónap helyett. Ez nem büdösödött be 3 hét alatt elviselhetetlenül, a csomósodása szinte tökéletes volt, semmi por nem volt, de gyorsan fogyott. Marha drága, emiatt nem rendeltem belőle többet. Így nem érte meg az árát.
A Tigerinóból kipróbáltam a vaníliás és tengeri szellős illatút, de pár nap alatt büdösek lesznek ezek is, a csomók itt sem maradnak teljesen egyben, és hiába 12 kiló egy zsák, nem bír 4 hetet. Tehát most fő a fejem, hogy milyen kellene. Az ilyen spar, lidl almok meg még ezektől is jóval gyengébbek. A sparos alján vastagon feltöltve 4 nap után tócsában állt a vizelet. A Biolux szintén 1 hét alatt totál elázott. A macskáim lehet az átlagosnál többet isznak, szarnak, és ezt a nagyon drága almok sem bírják. Nem tudom.
Fú, a Tigerino nekünk nagyon nem vált be. Pár nap alatt elviselhetetlenül büdös lett. A pisit nem lehet belőle normálisan kiszedni. Max annak való, aki tud kb. háromnaponta venni egy újabb csomaggal.
Nemtudom, neked miért nem csomósodik a csomósodó. Melyik márkát használtad? Az aldis csomósodik jól, meg a sparos sem rossz. Vannak olyanok is, amire csomósodó van írva, de mégsem igazán működik. Kis gömböcökbe össze kellene benne állnia a pisinek, amit egyben ki lehet venni. Nem lehet túl hamar szeded ki, amikor még nem szívódott fel rendesen?
13-as hsz,
A Dm sajat markas almat vettem, akkor is szetesett amikor hasznalat utan egybol kiszedtem, meg akkor is, amikor hagytam “beleszaradni” ☹️
Sporoltam az almokon, de rajottem, hogy nem erdemes, mert a legolcsobb alom 4.napon mar budos, a jobbminosegu(ha megtalalom melyik az) pedig dragabb, de tovabb tart, igy nem sporolok mar rajta mert felesleges :)
Bocsi, felreertettem :) mennyi idot bir az az alom? Mennyi ido utan budosodik?
“Shah”alomrol beszelsz, ugye?
Megyek szerdan, kiprobalom, eleg jo arban van :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!